Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek ki egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki egy ilyen kapcsolatból?

Figyelt kérdés

6 éve együttvagyunk, szeretjük egymást de ez már egyikönknek sem jó. Sok a sérelem, és a céljaink sem egyeznek már. Ő itt szeretné épiteni az életét én pedig a dunántúlon.

Elég szar helyen lakunk :/

De hogyan lendüljek át ezen? És hogyan engedjem el? Őt is sajnálom nagyon, és ez tart vissza! :(( de tudom hogy ez hosszutávon nem jó nekünk, a jelenlegi munkahelyemet is utálom, semmi más lehetőség a környéken! Már csak mennék el innen! :/

Valami tanács esetleg? :(

2023. febr. 4. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7# még szép h van, csak a hülyék élik fel minden pénzüket mondván élnek belőle... A hitel nem egy jó dolog, de segít a dolgokat hosszútávon megvalósitani egy ház egy üzlet, egy lakás vagy épp amire szükséged van. Hiszen valamit bérelni egy életen át marha költséges, de ha már a tied abba az ember inkább fizet bele úgy h a végén az övé lesz mint sem más zsebét tömje... Sok sikert hozzá, de probálj nem meg ragadni ebben a mostani állapotban mert egyre csak nehezebb lesz kilépni belőle. Az ember elkényelmesedek belefáradt minél több ideig van benne a dolgokban. Még fiatal vagy de kettöt pislantasz és ha nem vigyázol 30+ vagy és még mindig csak toporogsz egy helyben.

5# voltam. Sok sikert még hozzá, és kitartást. :) F/29

2023. febr. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!