Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl előző kapcsolatomon?

Figyelt kérdés

Nehezen engedem el az előző kapcsolatomat.

Minden rendben volt köztünk, szerettük egymást. Aztán egyszer csak pár hónapja közölte velem, hogy már nem boldog mellettem. Ez engem eléggé felkavart mert nem volt előjele ennek. Talán csak annyi, hogy már kevesebbet akart találkozni de ezt nem vettem intő jelnek. Azóta próbáltam beszélni vele erről, hogy miért dobta el így ezt ami köztünk volt, de nem tudott különösebb indokot adni, minthogy csalódott bennem. Tény, hogy volt egy nehezebb időszakom, mikor vele voltam, de szerintem ha valaki szereti a másikat akkor a nehéz helyzetekben is vele van.. A lényeg, hogy nem érzem azt, hogy lenne ennek a dolognak folytatása és annyira szerettem őt, hiányérzetem van mióta lezárta. Hogyan engedjem el ezt a nehéz érzést, hogy ennyire hiányzik?

l 27 f 32

2021. ápr. 25. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi volt az a nehéz időszak ? Azért ezt jó lenne tudni a történetben.
2021. ápr. 25. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!