Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ki a barátság extrákkal kapcsolatomból?
Nagyvonalakban vázolom a sztorit: 19 éves lány vagyok, pár hónapja összejárok szexelni egy 23 éves sráccal. A szex baromi jó, előtte és utána sokat szoktunk beszélgetni, és ezek miatt mintha többet éreznék iránta, mint egy szexpartner iránt "illene". Még nem vagyok szerelmes, de közel járok hozzá. Tudom, hogy ő nem gondolkozik ilyenekben, hiszen rajtam kívül más alkalmi partnerei is vannak, valamint nem is szakít annyi időt rám, van hogy több hét is eltelik két találka között. Ezek azért zavarnak. Összességében úgy döntöttem, kilépek a kapcsolatból, csak nem tudom, mit mondjak a srácnak, pláne hogy ő azt mondta, hogy az eddigi barátság extrákkal kavarásait nem zárta le hivatalosan, csak egy idő után nem keresték egymást és elavult a dolog. Viszont én mindenképpen véget akarok vetni neki, mert nem szeretném, ha a srác random rámírna, és felkavarna ezzel.
Három lehetséges verzió jutott eszembe.
1. Elárulom, hogy kezdek beleszeretni.
2. Azt mondom, hogy rájöttem, nem nekem való ez a laza kapcsolat, mert több törődést igénylek.
3. Bekamuzom, hogy összejöttem mással.
Szerintetek melyik verziót válasszam? Ti mit tennétek a helyemben?
1+ *Tudom, hogy ő nem gondolkozik ilyenekben, hiszen rajtam kívül más alkalmi partnerei is vannak, valamint nem is szakít annyi időt rám, van hogy több hét is eltelik két találka között.
Mondjuk eleve így, hogy több szexpartnere van az illetőnek-bele se mennék.. illetve ha rájönnék, azonnal dobbantanék.
Jééézusom. Ugye vágjátok csajok, hogy amikor előadjátok, hogy a korotoknál érettebb, komoly nők vagytok, akkor jellemzően igazából erről a kategóriáról van szó?
Erős, hogy egy szexkapcsolat, de még ott is azon gondolkodsz, hogy hazudj. Egyszerűen állj oda, hogy figyelj, neked ez most nem kell, nem akarod folytatni és ennyi.
Ideje lenne felnőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!