Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátság-extrákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátság-extrákkal kapcsolatom. Tegnap rájöttem, hogy a srác mással is találkozgat, de ennél bonyolultabb a történet. Mit csináljak? 23/L

Figyelt kérdés
3 hónapja megismertem egy nagyon helyes külföldi srácot. Eleinte nagyon kedvesen udvarolt, aztán miután lefeküdtem vele, egy pár héttel rá közölte, hogy ő nem akar tőlem semmi komolyat, meg hogy ő nem szerelmes belém, csak barátként szeret. Ennek ellenére elég gyakran találkoztunk és sokat szexeltünk. Eleinte voltak érzéseim iránta, azért nem mondtam neki rögtön, hogy vége, pedig éreztem, hogy ez a szitu sántít. Aztán addig hajtogatta, hogy mi csak barátok vagyunk, hogy a végén az én érzéseim is elmúltak, de idő közben jól összeszoktunk az ágyban és azt gondoltam, hogy akkor miért ne lehetne ez egy jól működő szex-barátság. Emellett egyre inkább meg is ismertük, kedveltük egymást, ő tanít engem angolul, szoktunk együtt főzni, enni, inni, filmezni. Sokat beszélgetünk, mindenféle problémákról, családról, stb. Ő egyre kedvesebb lett velem, ha jön, mindig hoz nekem ajándékba csokit, vagy valamit, én meg általában szívélyesen vendégül látom. Átlagban hetente 3-szor találkozunk és tényleg jól érezzük magunkat együtt, elég bensőséges a viszonyunk. Én csak egy dolgot kértem tőle, mégpedig ha elkezd randizgatni mással, akkor szóljon róla. Hangsúlyoztam, hogy nem gáz nekem, mivel barátok vagyunk, de mondja meg, mert akkor én nem akarok vele többet szexelni, csak szimplán a barátja maradni. Ennek ellenére tegnap megtudtam, hogy pár hete udvarol egy másik lánynak, de nekem erről elfelejtett szólni, ami rosszul esik. Biztos van benne egy kis féltékenység is, mert hát én is nőből vagyok, de elsősorban nem ez esik rosszul, hanem az, hogy nem őszinte velem, pedig én végig korrekt voltam vele és fair módon játszottam. Ráadásul miután megismertem, rá pár hétre elvesztette a munkáját és szó szerint semmi pénze nem volt, ezért megesett, hogy adtam neki kölcsön, illetve egy csomószor nálam eszik, ha főzünk, akkor is én veszem az alapanyagot és ezt azért csinálom, hogy kicsit segítsek neki, amíg talpra áll anyagilag. (most talált munkát) És azért kicsit durvának érzem, hogy velem szexel és az én kajámat eszi, aztán az én pénzemen hív meg más csajt forró csokizni. Ráadásul még el sem mondja, pedig megkértem, hogy szóljon, ha mással kezd. Most mit csináljak? Haragszom rá, de tényleg hozzám nőtt és szeretném, ha a barátom maradna. Neki sok hibája van, de úgy érzem, hogy nem egy rossz ember és azt is érzem, hogy szeret engem. Mármint nem szerelmes, de szeret, mint embert. Szerintetek hogy kellene kezelnem ezt a helyzetet?

2014. ápr. 28. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Gyere át hozzám :-)
2014. ápr. 28. 11:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindenképpen mond el neki hogy tudsz a dologról, és hogy nem esett jól. Beszéljétek meg, aztán mond el neki hogy ha van csaj akkor nincs szex ennyit tudsz tenni.
2014. ápr. 28. 12:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban mondd el neki, hogy rosszul esik, mert ha tényleg barátnak tekint, akkor pláne elvárható az őszinteség, hiszen még csak nem is "megcsalás".

Ha pedig más csajjal szeretne kavarni, akkor játsszon nyílt kártyákkal, mert ha fűvel-fával szexel, akkor azzal a TE egészségedet is veszélyezteti, tehát ha veled szexel, akkor jogod van tudni arról, hogy kivel kavar. Vagy ha ezt sem képes betartani, akkor meg nincs szex és kész.

2014. ápr. 28. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hülye lett volna megmondani, egyértelműen csak kihasznál. Ha megmondja, nincs szex, nincs pénz... Neki akkor mi lenne a buli? "Neki sok hibája van, de úgy érzem, hogy nem egy rossz ember és azt is érzem, hogy szeret engem." Puhára főzött, sajnos ez a nagy helyzet.
2014. ápr. 28. 12:24
 5/13 PearlDiver ***** válasza:
70%

Mondd el mindezt neki is, ugyanilyen korrektül, nyugodtan, konstruktívan. Talán van olyan értelmes, hogy jól kezelje és tisztázni tudjátok a dolgot.

24F

2014. ápr. 28. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Többet ne kommunikálj és ne találkozz vele..Ha jót akarsz.
2014. ápr. 28. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
ha en egyszer megertenem a noket...
2014. ápr. 28. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az írásodból azt veszem le, hogy egy intelligens nő vagy, viszont, amit megengedsz ennek a pasinak nem erről árulkodik.

Azt érezteti veled, hogy fontos vagy neki, cserébe pedig ingyen kaja és p*na. Tényleg úgy gondolod, hogy az ilyen pasik őszinték lesznek veled? Ebben hazudott, másban is hazudik, de legjobban abban, amikor elhiteti veled, hogy barátok vagytok. Nem elfelejtett szólni, hanem direkt nem szólt, hogy más nőket is szédít...

Vannak ilyen típusú férfiak, menekülj, amíg nem késő.

30/n

2014. ápr. 28. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret téged, ha szeretne nem sunyult volna a hátad mögött a randizással. Jó vagy szexre,kajára, meg lehúzni pénzzel, ennyi. Nekem is volt hasonló esetem 1 sráccal, ráadásul külföldön, ott még nagyobb kakiban volt. Segítettem amiben tudtam (papírintézés,kaja,munka,szállás,szóval nem kis munka volt helyretenni) aztán amikor sínre került, akkor már nem voltam jó... Sunyult rendesen, ő is próbált hitegetni csokival meg szeretgetéssel, de elegem lett és kidobtam. Jó nagy marha voltam, vertem is a fejem a falba. Dobd ki te is a fenébe, csak lehúz téged, mert látja hogy bevetted a mézes madzagot.

"Neki sok hibája van, de úgy érzem, hogy nem egy rossz ember és azt is érzem, hogy szeret engem. Mármint nem szerelmes, de szeret, mint embert."- Mindenkinek vannak hibái, de amikor egy barátságban (ami ráadásul mégis csak másabb...) elveszik a bizalom, akkor megette a fene az egészet. Nem szeret, látod hogy átvágott, az már csak hab a tortán, hogy a pénzedből viszi a csajt randizni (lehet az ajándék csokidat is abból veszi...). Az ilyen élősködő embereket ki kell dobdni a fenébe, meg kell szakítani a kapcsolatot velük, különben még jobban a nyakadra nőnek.

2014. ápr. 29. 19:06
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. igazatok van....
2014. ápr. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!