Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el, hogy belém szeressen a barátság extrákkalos kapcsolatom?
Nekem sem elég a szex önmagában. Ha valaki pedig az elejétől kezdve csak úgy áll hozzám, hogy én nem kellek neki, csak szexelünk és erről is volt szó, akkor nem fogom tudni komolyan venni. Egyszerűen esélye sincs, ha eddig ez volt a hozzáállása, nekem nagyon nem csak a szex az alapja egy kapcsolatnak. Keresek olyat, aki az elejétől kezdve megbecsül és velem akar lenni és nem azon jár az esze, hogy csak szexeljünk. Az ő baja mostmár, ha megváltozott benne valami irántam.
L
Nem fog beléd szeretni. Tett bármilyen gesztust? Bármi erre utaló jel? "neki jó így..." , persze hogy az, megkap mindent úgy, hogy neki semmit nem kell tennie bele, kihasznál, amíg nem lesz jobb
azért látszik, hogy tudod, hogy mit kéne tenned, megértem, hogy nehéz helyzetben vagy most, de nem fogom azt mondani, hogy maradj vele, jobb megszabadulni tőle
te is tudod ezt és az ismeretek fényében erre nincs más tanács
nekem is voltak problémáim elengedni valakit részben amiatt is, mert egyéb területen sincs rendben az életem, megszenvedtem nagyon, hamarabb kellett volna, dehát te is tudod, hogy milyen nehéz ez
de mindenképpen megéri, mert elmúlik és normálisan fogsz tudni koncentrálni a fontosabb dolgaidra és aktívan kell tenni az ellen, hogy ne legyen annyi lehetőséged a másikon gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!