Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl egy jó kapcsolaton?

Figyelt kérdés

Rengeteg pozitívumot tudok mondani róla. Nagyon sokban egyezett az ízlésünk, a személyiségünk, az életmódunk. Hasonlóak voltak a távlati terveink, egészséges volt köztünk a kommunikáció, és nagyon kevés emberrel tapasztaltam életemben olyan összhangot, mint vele. Reálisan nézve is el tudtam volna vele képzelni az életem hátralevő részét. A kapcsolatot is én szerettem volna jobban, úgyhogy (valószínűleg) nekem nehezebb. Nyilvánvalóan voltak hibái, de úgy érzem, hogy olyan szinten, hogy ennyi hibát mindenkiben lehet találni.

A problémám az, hogy előtte egy nagyon toxikus kapcsolatból léptem ki, illetve a szakítás végére a személyiségünk is elfejlődött egymás mellett. Így mire eljutottam oda, hogy majd valamikor elkezdek újra ismerkedni, lelkesedéssel töltött el a dolog, mert tudtam, hogy ennél már csak jobb jöhet. A mostani után viszont nagyon nehéz, mert minden elképzelésemet felülmúlta, és úgy érzem, nagyon nehezen fogok olyan valakit találni, akivel olyan összhangban leszek, mint vele. Úgy érzem, hogy ha kapcsolatot szeretnék, meg kell alkudnom, és jóval kevesebbel kell beérnem, és mindig a régi marad majd az etalon, amit nyilván szeretnék elkerülni.

Aki volt már ilyen helyzetben, tudna esetleg mondani pár biztató szót, hogy nem teljesen reménytelen a jövőbeli társkeresési helyzetem?

2022. júl. 10. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha vége lett, akkor nem volt az olyan tökéletes, mint amilyennek beállítod. Nekem úgy tűnik, hogy hajlamos vagy nagyon a végletekbe esni.
2022. júl. 10. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem szeretném azt mondani, hogy tökéletes volt, meg nyilván azt értem én is, hogy ha vége lett, okkal lett vége, és megpróbálom elengedni. Csak valamiért úgy érzem most, hogy az ilyen kapcsolat, kapcsolódás nagyon ritka, és aggódok, hogy nem fogok tudni még egy ilyet találni.
2022. júl. 10. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most szakítottál, miért keresnél másikat ilyen hamar? Ne legyél kapcsolatfüggő!
2022. júl. 10. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lépj túl rajta, addig ne gondolkozz ilyeneken, mert nem fogod tudni elengedni, ezzel csak a jövőbeli kapcsolataid ásod el.

Chill, fókuszálj magadra.

2022. júl. 10. 14:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem most azonnal keresnék kapcsolatot, csak gondolok a jövőre. :D Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
2022. júl. 10. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az ember benne van egy kapcsolatban amiben boldog, akár szerelmes, nehezen tudja elképzelni azt, hogy azt a személyt valaha is elfelejtse, valaha is túllépjen rajta és valaha is képes legyen mást szeretni.

Az emberek többsége mind így van ezzel...

De aztán nem, telnek a napok hetek hónapok és egyre jobban feledésbe merül.

Kivétel ha mély önsajnálatba és luxus depibe süllyed az illető.

Szóval ha van lehetőség rá, hogy megismerj valakit akkor ne habozz! De nem kell elsietni, nem kell kapkodni szépen lassan kell haladni és ha nem jó, akkor még időben az elején megszakítani.

Aztán van egy csomó időd, amit kitölthetsz más hasznos dolgokkal, sport, edzés, új receptek új ízek, vehetsz egy biciklit elmehetsz hosszú túrákra.

2022. júl. 10. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"aggódok, hogy nem fogok tudni még egy ilyet találni"

Ne aggódj. Olyat ne is akarj, akivel szakítottatok. Még jobbra van igazából szükséged.

2022. júl. 10. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyire jó volt ez a kapcsolat, miért lett vége?

Hol van ő most?

2022. júl. 10. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!