Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ebből lehet baj , vagy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet baj , vagy jól teszem?

Figyelt kérdés

A szakítást tervezem.

A páromnak vannak rólam arcos fehérneműs fotók, amikkel nem szeretném,hogy visszaéljen.

Hozzáférek a telefonjához. Arra gondoltam, sutyiban kitörlöm mindenhonnan ezeket a képeket ( galéria, felhő,kuka).

Ha rájön,hogy nincsenek meg a fotók, jogilag tud valamit tenni?

És tudom, hogy nem kellett volna engednem így fotózni magam, de vakon bíztam benne és szerelmes voltam.

Ha szakítok se biztos, hogy fog valamit kezdeni a képekkel, de aztán ki tudja... Békében készülök elválni.

2023. jan. 23. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Képes vagy olyan embernek ilyen képeket küldeni, akiből kinézed, hogy bármit is tenne velük?
2023. jan. 23. 08:05
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Jogilag semmi vonzata nincs, kitörölheted a fotókat a telójából. Egyébként nem tudom milyen képek, fehérneműs miatt én nem aggódnék, kb senkit sem érdekel egy fehérneműs női kép.
2023. jan. 23. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered őt, képes lenne-e rá.Amúgy nyilván semmi bajod nem lesz ha kitörlöd.De ha fel is tenne valahova ilyesmit,fel is jelenthetnéd utána,így nem igen éri meg ezzel szórakozni..
2023. jan. 23. 08:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezeket a fotókat együtt csináltuk, nem én küldtem neki. ( Meg ha küldenék is egyáltalán, szigorúan arc nélkülit fehér fal előtt- hogy még a helyet se lehessen felismerni)

Nekem is vannak róla akt fotóim( arcosak), de nekem eszem ágában sincs ezeket felhasználni ellene.

2023. jan. 23. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanannyi a veszíteni valótok, nem hinném hogy tenne vele bármit is. Egyébként is lementhette máshova is, szóval szerintem ne parázz miatta.
2023. jan. 23. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Szerinted nincs meg még legalább két helyen? A vicces az, ha a netnek olyan részére pakolja fel, ahol nem jársz... Meg sem tudod soha.

Mindenkiről van fent a neten 1-2 kép - nem feltétlen kompromittáló - amiről nem tud. Lehet az csak sima kép valaki másról, ahol a háttérben ott állsz, de nem tudsz róla.

2023. jan. 23. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Szigorúan elméleti és jogi síkon bizony lehet. (Kivéve, ha előzőleg engedélyezte, hogy hozzáférj a telefonjához.) Ez számítógépes rendszerbe történő illetéktelen behatolásnak minősül.

Aztán persze az más kérdés, hogy hogyan bizonyítja be a bíróságon, hogy ezeket te, az engedélye nélkül törölted ki, és mondjuk nem ő hirtelen felindulásból, amiért szakítottál.

Meg szerinted majd el fog ballagni a bíróságra, és bepanaszol, hogy kitörölted róla a félpucér képeidet? Nem mondom, hogy lehetetlen lenne, de azért ennél sokkal komolyabb dolgokért sem mennek az emberek bíróságra (amikért pedig jobb lenne, ha mennének), akkor ennek a valószínűsége a lottóötösével azonos nagyságrendű.

A jövőben pedig akármennyire is szerelmes vagy, ezt ne. Ha besértődik rajta, akkor talán nem is baj, ha olyannal nem vagy együtt. Értelmes férfi nem akad fenn az ilyesmin.

2023. jan. 23. 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy szégyenlős, mi baj lehetne belőle? Más lenne a téma, ha nem ő készíti, hanem láthatóan, észlelhetően selfi. Ebben az estben már aggódhatnál, mert ha nagyon bántja a szakítás, rossz fényben tüntethet fel.

Akár az új pasidnak beadhatja, hogy Te küldted neki. Arról nem is beszélve, ha felismerhető valami a képen. Az már maga a kudarc. Még zaklatással sem tudod megvádolni, mert semmi nem bizonyítja, hogy ne Te küldted önszántadból. Ha ráadásul egy beszélgetéssorozat része, ahol éppen az aktuális témával kapcsolatos a kép tartalma, az isten nem mossa le rólad.

Úgyhogy ésszel az ilyen képekkel. Egyáltalán miért engedted magad fotózni, ha amúgy is láthatott napról-napra. Könnyelmű, felelőtlen, gyerekes viselkedésre utal. Komolyodj meg, és tanulj belőle. Valamint reménykedj nem lesz akkora kudarc számára, és nem fordul meg semmi a fejében. Az meg, hogy van neki valahol 1-2 kópia, abban biztos lehetsz.

2023. jan. 23. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is kitörölném.
2023. jan. 23. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
En csak azt tudom, kitorolt kepeim feljonnek, mikor pl Instagramon megosztani akarok.
2023. jan. 23. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!