Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Ti mit szólnátok ehhez? Jól teszem ha szakítok?
Eleve sokat veszekszünk nagyon régóta, de a maival nekem már elegem lett. Az van hogy a barátom akivel szakítani akarok mostanába sokat mondta nekem csak úgy hogy ronda vagyok, általába nevetve. Persze ilynekor én is vissza vágtam hogy Te sem vagy szebb stb.. mert nála is van ezerszer jobb pasi(ami engem bem érdekel), tudja illetve gondolhatja az ember hogy nem esik jól senkinek sem egy ilyen mondat. De mostanába tényleg minden nap mondta, mert az a helyzet hogy sokat vagyok itthon mostanába és lehet van mikor tényleg kicsit zsíros a hajam, ilyenkor össze kötöm. Az a baja hogy smink nélkül nem vagyok annyira szép
mint sminkkel, ami igaz..és az a baja hogy itthon nem sminkelem ki magamat, nem csinálom meg a hajamat és nem öltözök ki, hanem melegítőbe vagyok. De itthon ha igy érzem jól magam minek legyek kifestve stb? Amikor megyek vagy megyünk valahova igaz, ezerszer jobban nézek ki. De így képtelen elfogadni, viszont szakítani sosem akart ellenben én többször is. Nem
arról van szó hogy olyan ronda vagyok hogy fel sem izgul
mer ez nem igy van, azzal nem
volt gond. Csak smink nélkül fehér bőrrel és kicsit zsíros hajjal tényleg nem vagyok egy főnyeremény..De alapból utálok ilyen melegbe sminkelni is, illetve a hajam hosszú es hamar zsírosodik, kétnaponta kéne mosnom sajnos.. nem gondoltam volna hogy egyszer ilyeneket hallok tőle, mer amikor össze jöttem vele, ő pláne nem volt valami jó pasi, illetve rendes lánynak gondolom magamat mert nem használtam ki senkit sem életembe, sokszor fizettem moziba is ha nem én fizettem akkor a kaját vettem meg, többször hívtam meg étterembe is, nem hagyom hogy mindig ő fizessen, sokszor főzök neki(szülőkkel lakunk még), és hiaba vén szamár van hogy egy mikulásra is meglepem vagy csak es sima napon.. persze ilyen téren Ő is rendes, meg elkísért mindig oda ahova tudott mert félt(volt egy zaklatom meg van pár fura alak..) és régebben teljesen más volt, kedves stb de nagyképű lett. Nekem is vannak hibáim van hogy elviselhetetlen vagyok elismerem de ennek most nincs ehhez köze mert ez belső tulajdonság. Szóval ne a kapcsolatot jellemezzétek mert tudom hogy már nem nornális, hanem hogy Ti mit reagálnátok arra ha a pasitok lerondáz már minden nap mer neki a fullos lányok tetszenek(szolis, divatos, rib@**os)tényleg mer ő mondja igy hogy az ilyeneket szereti), agyonsminkelt stb).
Csajszi! Semmi baj veled, a pasival ellenben annal inkabb. Fel a fejjel. Fogsz te meg neki orulni, hogy kidobtad. Ki a fene ul otthon miniruhaban, sminkben, kicsipve 40 fokban?! Ebben a melegben naponta lehetne hajat mosni is, ami hosszu hajjal nem olyan egyszeru.
Ez a pasi nem magadert szeret, hanem mert jol nezel ki, ha mentek valahova es "meg lehet veled jelenni", ergo lehet villogni, hogy ho milyen jo nom van, nezzetek mar. Ez a pasi egy barom. Nagyon okos dontes szakitani vele.
Ne viseld el tovább ezeket a szavakat tőle.
Majd jön egy fiú akinek pont így leszel a legszebb! ;)
Én exem igy szerettem a legjobban ahogy most te ezeket irtad.
Utalom a sminkelt noket,o is csak a szeme alatt festette magat(mondtam neki,hogy nem kell mer nekem annelkul jobban tetszik,de o akarta igy ra hagytam)
Aki szeret elfogad olyannak amilyen vagy!
Nem erdemelt meg ne fogalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!