Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem, hogy továbbra is törődöm a volt pàrommal?
Figyelt kérdés
Rajtam kívűl nem számíthat senkire, hiàba vannak testvérei egy tànyér kajàt nem visznek neki. Én szoktam neki mindennap vinni főtt kajàt amikor viszem hozzà a gyerekeket (van két közös).
A jelenlegi pàrom ezt nem nézi jó szemmel, mintha sajnàlná az ennivalót (pedig ő se különbb a volt pàromnàl, de ez most lényegtelen) Ti a helyemben mit tennének?
2018. máj. 21. 17:00
1/11 anonim válasza:
Én nem csinálnám ezt amit te. Nem volt elég, hogy a házasság ideje alatt kiszolgáltad még most is? Tanuljon meg magára főzni vagy haljon éhen. Én tuti nem főznék rá (is). Másrészt meg a párodnak igaza van, nem fizet semmit gondolom se a kajáért se semmiért, ő meg nem egy jótékony szervezet hogy adományozzon az exednek.
2/11 anonim válasza:
Beteg, fogyatekos, hogy nem tudja ellatni magat? Miert kene neki kajat binni? 😂😂
4/11 anonim válasza:
Nem, sőt határozottan rosszul teszed.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem àl úgy anyagilag, hogy a rezsire és a kajàra is futja neki. Még mégis csak a gyerekeim apja.
2018. máj. 21. 17:10
6/11 anonim válasza:
Igen, a gyerekeid apja és azzal hogy elviszed a gyerekeket hozzá látogatásra amikor kell, azzal ki is merül a te kötelezettséged. Ha nincs elég pénze akkor vegyen fel hitelt, keressen másik munkát, vagy másodállást vagy költözzön el egy kisebb rezsijű lakásba.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat
2018. máj. 21. 17:15
8/11 A kérdező kommentje:
A pàrom is jàtsza a fejét, hogy így meg úgy. Azt is mondta, hogy akkor fogjam a gyerekeimet és mehetek amerre làtok.
2018. máj. 21. 17:18
9/11 anonim válasza:
Igaza van a párodnak. Most akkor a gyerekeid apjával vagy, vagy vele? Ne szolgáld ki, okkal mentetek szét. Én sem nézném ezt jó szemmel, sőt, én is választás elé állítanám.
10/11 anonim válasza:
Bizony igaza van a párodnak. Döntsd el, melyik pasi kell. Mind a kettő egyszerre nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!