Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a párommal, de anyagiak miatt továbbra is együtt élünk. Mit tehetnénk?
Összeköltöztünk amint elkezdtem az egyetemet. Ő teljes állásban dolgozik, én részmunkaidőben, mellette tanulok. Szakítottam vele, mert nem működött jól a kapcsolatunk, ő viszont úgy érezte, hogy minden tökéletes volt, pedig többször is próbáltam vele megbeszélni a gondjaimat. Anyagiak miatt azt választottuk, hogy együtt fogunk lakni a továbbiakban is egy egyszobás lakásban. Én "felköltöztem" a galériára, de ugye ez nem sokat számít. Hogyan lehet átvészelni ezt az időszakot? Két nap telt el, de pokolian érzem magam, és rajta is látom, hogy szenved...
23/L
Rendezni nem akarom a kapcsolatot, avagy úgy érzem, a párkapcsolat felbontása volt a jó megoldás.
Ha működik az együttélés így is (akármennyire is szívás), akkor maradnék, mert nem akarom csak úgy kirakni, tudom mennyibe fájnak az albérletek, ezt nem szeretném megtenni vele.
Adjál neki egy határidőt, amíg ki kell költöznie. Ez így nem állapot.
"Anyagiak miatt azt választottuk"
Bocsánat, de ezt ő választotta. mert így olcsóbb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!