Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már régóta érlelődött benned a szakítás, utána hamar túlléptél rajta?
Figyelt kérdés
Több éves kapcsolatnál érzem úgy, hogy 1-2 hét alatt kihevertem. Igaz, kb. 1 éve fontolgattam a kilépést. Ez normális?2023. jan. 18. 15:08
1/5 anonim válasza:
Normális vagy sem akkor is így érzed es inkább mit szenvedj, nem?
3/5 anonim válasza:
Nekem sokáig tart mire a szakításhoz eljutok, ugyan nem 1-2 hét, de elég rövid idő kell a tényleges lezáráshoz.
Én is azt hittem fura vagyok emiatt, de nem… 🤷🏻♀️
4/5 anonim válasza:
Igen. Jó ideje érlelődött a gondolat, lassan hozzászoktam. Aztán jött az érzelmi elhidegülés, és mikor kimondtam, teljesen meg is békéltem vele, nem kellett feldolgozni semmit. Kétszer volt ilyen, annyira azért nem jó, mert így meg kétszer benne ragadtam egy szar kapcsolatban.
5/5 anonim válasza:
4 éves kapcsolat, 2 éven át akartam kilépni, de érzelmi manipuláció és társai ott tartottak,végül random kidobtam az exem mikor elegem lett és másnap már nem volt semmi bajom. Nem voltam se szomorú se semmi, felszabadult voltam, annyi volt a kínom, hogy a családom oda volt érte és hogyan adom be nekik, hogy már nem jön többet. Ezután kb 2 hónap múlva éreztem, hogy kicsit mintha megbántam volna így random, de eluztem a gondolatot és utána már azt éreztem, hogy magányos vagyok, de nem azért, mert ő nincs velem, már másra vágytam teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!