Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szétmentünk, összejárunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentünk, összejárunk, lehet folytatás?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem másodjára a barátom, azonban amikor utoljára szétmentünk akkor megbeszéltük, hogy össze fogunk járni néha néha hogy lefeküdjünk. Amikor másodjára jöttünk össze, akkor a külön töltött időszakban nem volt találkozás és összejárás. Akkor egy hónap telt el.

Most másfél héttel szakítás után felkeresett, hogy nem-e mennék át, átmentem, lefeküdtünk, sőt egész jót beszélgettünk, hogy kivel mi történt az elmúlt hétben, de aztán én mentem is haza. Majd egy hete írt újra, hogy menjek, de én nemet mondtam, és most hétvégén fogok csak menni. Eközben volt a szülinapja, felköszöntöttem, és piros szívecskével válaszolt, de erre én direkt nem reagáltam már semmit. Nemigazán tudom hogy ez jelent-e bármit is. Azóta érzékelem bizonyos közösségi média felületeken, hogy szomorú. Kíváncsi vagyok mi lesz most hétvégén. Most is egy hónap telt el, és megint rosszul van, szerintetek mit érezhet?

Vélemények, tanácsok amiket jó lenne tudnom?

20/L

2023. jan. 17. 10:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kihasznál. Az írásod alapján ő szakított, valószínűleg csak addig kellesz neki, amíg nem talál mást.
2023. jan. 17. 10:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Ő sem volt még soha ilyen helyzetben, szóval mind a kettőnknek új a helyzet. Nemhinném, hogy kihasznál, mert ő egy elég érzelmes és önbizalomhiányos fiú. Hirtelen döntés volt a szakítás most is meg akkor is.
2023. jan. 17. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha vissza kell fognid magad, hogy ne írj, ne reagálj, akkor még nagyon kötődsz hozzá. Így sérülni fogsz. Tudom, jó érzés összebújni, jó a szex, de sokkal tovább fog tartani továbblépni. Ha igazán szeretne és akarná a kapcsolatot, nem szakított volna.
2023. jan. 17. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért használ ki, mert önbizalomhiányos. Kell ennél kényelmesebb helyzet? Házhoz megy a csaj, amikorra mondja.

Nyilván nem ezt fogod tenni, de jó lenne leszakadnod a fasziról. Kétszer szakított veled már… Ezzel csak a saját szenvedésed hosszabbítod meg. Becsajozik majd, te pedig oldalra leszel téve.

2023. jan. 17. 10:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre használ, míg nem jön más (lehet más mellett kettyint meg) és ha belészeret, vagy nagyon tetszeni fog neki téged kidob, mint egy lyukas zoknit!
2023. jan. 17. 11:19
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
En ilyen kapcsolatban vagyok 4 eve. Vannak elonyei. Nekem megfelel
2023. jan. 17. 11:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Megdöglött a kutyád ,de megtarthatod.

Ne legyél hülye. Lépj tovább, találsz nála sokkal jobbat,csak kihasznál vedd már észre magad. Ennél többet érsz..

2023. jan. 17. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szeretne akkor nem szakított volna. Jobban jársz, ha nem nagyon foglalkozol vele.
2023. jan. 17. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nő az életemben aki nekem nagyon bejött. Kedves, szerény, tökre az esetem. Mikor együtt vagyunk, vagy ha csak chetelünk, nagyon megvan az összhang.

Mégsem tudunk tovább jutni a csak szexnél... és nem miattam. Mert én már mondtam mit érzek, és hogy többet szeretnék. Vagy nem volt válasz, vagy csak szívecskék voltak a válasz. Hiába próbáltam több időt vele tölteni, mindig volt más programja. Természetesen egy idő után beláttam hogy mi sosem leszünk egy pár.

Tanulság, aki akar téged(nem csak szexre) az keres, veled akar lenni, időt akar tölteni veled, és nem lök el magától.

Teljesen egyértelmű a te helyzeted is. Minél előbb zárod le, annál több időd marad normális kapcsolatra mással.

Én is érzelmes vagyok, és talán önbizalom hiányos is, úgyhogy ez nem kifogás. Ha valakit szeretek akkor vele akarok lenni. A többi kifogás. Ennyi.

2023. jan. 17. 13:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
De kihasznal, szex hianyzik neki
2023. jan. 17. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!