Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiléptetek már úgy kapcsolatbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiléptetek már úgy kapcsolatból, hogy nem volt B terv? Folytatás lent.

Figyelt kérdés

11 éve vagyok együtt a párommal és mellette nőttem fel, amikor megismertem nem volt semmim még iskolába jártam, minden amink van az közös, a lakás és autók az övé.

26 évesen 2-3 havonta szexelünk szerintem lehet hogy neki van is valakije vagy megcsalt már, néha agresszív is de nem bántott. nincs hova menni félek kilépni ebből, nem vagyok boldog, egy ideje depressziós vagyok, emiatt kerülöm az embereket is de nem gondolom hogy ne találnék mást csak inkább azt érzem hogy egyedül akarok lenni, nincs szükségem emberekre és újabb csalódásokra.

A munkámmal próbálom magam lekötni viszont nem keresek annyit, hogy önálló lehessek.

Van aki ilyen helyzetből fel tudott állni? Benne maradnátok egy ilyen kényelmes helyzetben?

2022. dec. 4. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Gyerek van? Házasok vagytok? Érthetetlen, hogy egy kérdést nem lehet rendesen leírni. Az életed remélem nem itt fogják megoldani.
2022. dec. 4. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Egyik sem, nyilván akkor írtam volna.

Nem arra várok, hogy valaki megoldja csak hátha válaszolnak tapasztalt emberek, mivel nincs kitől segítséget kérnem. Eddig mindenki annyit mondott hogy lépjek.

2022. dec. 4. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki. 26 évesen baromi fiatal vagy ehhez. Mi az hogy nincs hova menni, szülők, nagyszülők nem fogadnának be? Nézz albérletet, vagy ha nem tudsz egyedül fenntartani egy lakást, lehetne társbérlet is.
2022. dec. 4. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt semmid nincs. Szabad vagy. Pénzügyileg nem annyira, de a család ilyenkor még játszhat.
2022. dec. 4. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Szüleim már nem élnek, nővérem külföldön él a családjával és nem terhelném, többi családtagom nincs olyan helyzetben, hogy “befogadjon”. Ezért is ilyen nehéz, nincs előttem példa, hogy mi is lehetne a célom, hova jutnék ha kiszállok.
2022. dec. 4. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor majd lelépsz amikor megunja az eddigi dolgot, és kirakja a szűrödet.

Ennyi a képlet.

2022. dec. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!