Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, vagy máris B terv lettem?
Két napja beszélgetek egy lánnyal. A beszélgetést úgy kell érteni, hogy kizárólag 7-8 és 11 között, kb 20 percenként van egy üzenetváltás, majd az utolsó üzenetemre (amit egyébként már jó későn küldök) csak másnap kapok választ, az említett időpontban. Nekem ez kicsit furcsa, mert ha akarok valakitől valamit, akkor reggeltől este 8-ig bőven lenne időm írni egy szösszenetet. Ne értsetek félre, nem vagyok ezen felháborodva, nyilván mindenkinek megvan a maga élete. Nekem ez kicsit gyanús, hogy mégsem annyira fontos ez neki. Bár ha 10/10 lány lennék, akkor napközben lehet én is hagynám az appnézegetést, mert ebből állna a napom :D
Szóval ez normális tinderen, vagy inkább gyanús? Nekem kicsit lassúnak tűnik, és félek, hogy csak sokadik vagyok nála a listán, miközben mások beszélgetésébe sokkal több energiát fektet. Lehet csak túlreagálom.
valoban sokan nem nezik egesz nap a tindert, de magambol kiindulva, ha valaki tenyleg erdekelt, akkor beleptem felorankent, hogy irt-e mar es reagaltam is rogton.
szerintem is menjetek at mas platformra, ha ott is ennyire ‘lelkes’ akkor felejtos.
Ha olyan típus, mint nővérem, akkor lehet normális, ő pl. utál neten írogatni, és egyébként is nagyon elfoglalt, hobbija, programja is sok van.
De engem zavarna az ilyen, főleg ismerkedési szakaszban, azért napközben is beleférhetne 2-3 üzenet szerintem.
Ne sértődik be máris!
De lehet este a pasijánal van.
Vagy tényleg be van osztva , hogy kivel mikotlr "beszél".
Inkább a személyes találkozásra koncentrálj!
De van olyan munkahely, ahol 2 perces telefonért is lecseszték, és olyan is, ahol befelé menet le kell tenni a mobilt.
"valoban sokan nem nezik egesz nap a tindert, de magambol kiindulva, ha valaki tenyleg erdekelt, akkor beleptem felorankent, hogy irt-e mar es reagaltam is rogton."
ja csak nőbe ilyen nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!