Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint szingli lettem. Normális hogy még utáltam magam?
Figyelt kérdés
Eddig 2 kapcsolatom volt. Mindig elhagynak.Úgy érzem kevés vagyok nőknek.Jobb lenne ha tőbb kapcsolatom ne lenne,mert akkor nem koppanok megint.Normális gondolkodás ez?Amúgy se vagyok csajozós gép.30f2020. jan. 14. 19:02
1/3 anonim válasza:
Igen, két sikertelenség után ideje feladni. Az összes sikeres ember így tett, nézzél csak utána...
2/3 anonim válasza:
Igen, a legjobb, ha bele se kezd az ember, akkor nem érheti csalódás. :)
3/3 anonim válasza:
Mindenki jó valamire. Ha másra nem is, legalább elrettentő példának.
Például én is egy lúzer senki vagyok. A szótárban én vagyok a nímand szinonimája.
De legalább sok embernek én vagyok a reménycsillaga. Mert akármilyen sz@r életük van, csak rám gondolnak és eszükbe jut, hogy: "legalább nem vagyok Aswad" és máris sokkal jobban érzik ettől magukat. Így rengeteg embernek én vagyok a támasza, hogy bármily helyzetben van, csak rám gondol és máris megnyugszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!