Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 25 éves nő vagyok, most lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő vagyok, most lett vége a 11 éves kapcsolatomnak. Kilométerekkel magam alatt vagyok. Egyetlen esélyem, ha visszaszerzem. De hogyan? Mikor elment, nagyon határozott volt. Úgy ment el, hogy úgy tűnt, semmi esély a folytatásra. De muszáj!

Figyelt kérdés

14 voltam, mikor egymásra találtunk, gyakorlatilag egész életemben vele voltam. Ezzel, hogy elhagyott, felborult az életem. Azt hittem lánykérés lesz, esküvő, gyerek 30 előtt. Ha most végleg elhagy, minderre csak 30 után fog sor kerülni, mert friss kapcsolatban nem vállanék gyermeket, és arra, hogy az ő elvesztését feldolgozzam tuti hogy 1-2 évre szükségem lesz. Nem fogok tudni pár hónapon belül már ismerkedni. Esélytelen. Szerettem. Ő volt a másik felem. A mindenem. A legfontosabb ember az életemben. A legjobb barátom. A Szerelmem. És elment... Itt hagyott. (Ez úgy hangzik, mintha meghalt volna. De nem halt meg, hanem elhagyott.)

Kérdezni fogjátok a szakító okot, az tuti. Nos, látom én pontosan, mi a szakítóok. Az, hogy gyerekként jöttünk össze, mindig is együtt voltunk, és nem akar elköteleződni hozzám jobban. Mert már nem szeret. Meg akar ismerni valaki mást. Külső dolgok is vannak a szakítás hátterében. Páromról, vagyis jobb, ha így nevezem: expáromról tudni kell, hogy anno kis duci, kerek fejű, pattis fiúcska volt. Most fiatal felnőttként azonban nagyon beérett, már nyoma sincs a "nyomi" gyerekkori énjének, akit megismertem. 185 magas, szálkásan izmos (sokat sportol), jóképű férfi. Én voltam a legboldogabb, hogy milyen vonzó a barátom. Olyan büszkén mentem vele minden társaságba. De tény, hogy én nem futottam be ilyen rút kiskacsa karriert mint ő. Átlagos voltam mindig is. Azt hittem, hogy ez őt nem zavarja. Azt is mondta, hogy nem zavarja. Hogy így szeret, ahogy vagyok, szép vagyok. De azért nem vagyok hülye. Így, hogy szakított, már máshogy látom a dolgokat. Úgy vélem, igenis zavarta. Kiábrándulhatott. Tőlem jóval dögösebb lány is lehetne élete párja, és mivle már kiszeretett belőlem, és semmi sem kötötte hozzám, le is lépett.

11 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, vele akarok lenni. Vissza kell szereznem, de mégis hogyan? Mikor elment, bombabiztosnak éreztem a szándékát. Megingathatatlan volt és határozott. Nem tudom mégis hogy tudnám más belátásra bírni... Még fixen fogunk találkozni, hisz az életünk sok tekintetben összefolyt, és a szétválasztása nem merül ki abban, hogy bepakol a bőröndjébe és lelép.

A szakítás maga 2 napja volt. Azóta most beszéltünk először. Chaten, nem hívásban. Most is azt megingathatatlannak tűnt, azt sugalmazta, hogy ideje volt már a szakításnak, jobb lesz így, stb. Pedig nem voltunk egy veszekedős pár, mégis úgy tett, mint aki megkönnyebbült. Szexuális életünk nagyjából rendben volt. Nem szexeltünk sokat, az tény, de volt szex. Volt 69 is, volt harisnyakötő is, volt minden.

Megesküdött rá, hogy sosem csalt meg, és most sincs neki másik nő a képben, nem azért hagyott el. Hanem magunk miatt, mert már ki akart lépni ebből a kapcsolatból. Kérdeztem, mi lesz most, mondta, hogy neki is furcsa ez az új helyzet, hogy egyedüálló, de nem bánja. Persze, hogy nem bánja, azért szakított. Hát, én bánom. Még olyat is írt, hogy lehet, hogy a korona után külföldre megy, most, vagy soha. Tudni kell, hogy időről időre emlegette, hogy szeretne külföldön szerencsét próbálni legalább pár év erejéig, én azonban inkább lebeszéltem. Gondolom, most, hogy szingli, már nincs, aki vissza tartsa. Kivéve, ha túl hamar megismer valaki mást, aki miatt itt marad... De erre gondolni sem akarok. Külföldre is kimennék vele, csak legyünk együtt... De elveszítettem.

Darabjai hullottnak érzem magam. Nem tudom, mi tévő legyek. Amúgy egyszer régen olvastam valahol, hogy a legtöbb szakítás és válás év vége fele van, karácsony meg szilveszter környékén. Úgy tűnik, mi is erősítjük a statisztikát... Remélem, akik ezt elolvasták, nem fognak ezen átesni. Nők, öleljétek át férjeiteket, barátaitokat, amíg még megtehetitek. Férfiak, ti is szorítsátok magatokhoz feleségeteket, barátnőiteket, amíg még ott van veletek, és nem akar szakítani. Mindenki ölelje keblére szerelmét, párját, ha vele van most az ünnepekkor, és nem szakít. Na akarjátok átélni azt, amit én.

2020. dec. 20. 00:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%

Nekem még mindig nem teljesen világos.

Kicsit ki tudnád még bővebben és hosszabban fejteni?

2020. dec. 20. 00:14
 2/22 anonim ***** válasza:
94%

Engedd el.

Tudom, könnyű mondani és nem ezt a választ várod, de hidd el, nincs más választási lehetőséged.

Nagyon fiatalon jöttetek össze, érthető, hogy nagyon kötődsz, de az is, hogy ő azt érzi, nem élte ki magát és újdonságra vágyik. Ő nem szeret téged már úgy, akármennyire kaparsz, ami elmúlt, nem jön vissza.

Úgysem hiszed el, de előtted az élet, leszel még nagyon boldog. Sok erőt!

2020. dec. 20. 00:21
 3/22 Savlekotő ***** válasza:
44%
Jobb lenne ha maradna sajnálatból de kefélne vki mást vagy le se szarna ha veled van aludni járna haza.. Ébredj fel,a pali rád unt,ez a tini szerelem volt,elfáradt,mmár rég ki akart lépni,kilépett,legyen önbecsülésed és ne csússz térden annak aki le rúgna magáról. Mi lett a nőkkel hogy olyan társfüggők h a szar kapcsolat is jó nektek.. Borítékolom a csávo nemsokára elő jön az új nővel aki rég megvolt neki már,akkor szoktak igy lelépni.. Ne áltasd magad.
2020. dec. 20. 00:25
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Huh, ne haragudj, de nem olvastam végig a dolgot. Értem, hogy szomorú vagy, gyászold meg a kapcsolatot. De miért baj, ha 30 után lesz családod? Átlagosan kb. 80 éves korodig élsz, sokat fog számítani, hogy 28 vagy 34 évesen szültél? Ha jobban belegondolsz, nem éppen. Az viszont teljesen érthető, ha most elkeseredett vagy, ne a családalapításon gondolkodj most, hanem zárd le, heverd ki ezt a kapcsolatot.
2020. dec. 20. 00:30
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot, hadd menjen!
2020. dec. 20. 00:40
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Orulj neki, h 25 evesen, gyerektelenul kell partkeresned megint es nem 35 evesen, 2 gyerekkel...
2020. dec. 20. 01:20
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Fel a fejjel, de ezt a regényt nem olvasom végig
2020. dec. 20. 01:47
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

Én is 11 év után hagyram el a feleségemet. Érett bennem már egy ideje.

Tényleg nem volt senkim, de inkább voltam egyedül, mint vele. Mi sem veszekedtünk és nekem is fura volt, hogy egyedül vagyok.

Életem legjobb döntése volt a válás.

25 évesen nagyon jó korban vagy egy újabb és sikeresebb kapcsolathoz.

Az is jó, hogy csak egy kapcsolatod volt, mert mindegyik kapcsolatból hozunk sérelmeket, sérülünk.

Ne akard sajnáltatni magad 1-2 évig. Te is látod, hogy a fiatalon kezdődött kapcsolatba bele volt kódolva ez a vég.

2020. dec. 20. 01:49
 9/22 anonim ***** válasza:
39%

Kihuztad a paklibol az IJ kartyat, vagyis Igy Jartal.

Ezt a pasast alapvetoen visszahuztad:

- nem tamogattad a kulfold temaban

- nem volt eleg gyakran szex (meg mintahogy ertem nalad a valtozatossag kimerul a 69ben meg a harisnyakotoben, azert van akinek ez keves).

Majd lesz masik, ennyi.

2020. dec. 20. 02:04
 10/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem lehet sajnos biztos gyógyírt mondani egy ilyen helyzetre, pláne hogy nem is sokan élik át, hogy a gyerekkori kapcsolatuk ilyen hosszú legyen.

Az egyetlen gondolat ami megnyugtathat az az, hogy ez az érzés 100%ig átmeneti. Még ha sokáig is tart, mire kihevered, gondolj arra, hogy jövőre ilyenkor lehet hogy még mindig kellemetlen lesz erre gondolni, de már messze nem fogod ennyire a padlón érezni magadat. 2 év múlva meg pláne. 5 múlva egy teljesen más életed lesz, mint most.

Amit még tenni tudsz az az, hogy megerősíted az egyéb kapcsolataidat. Beszélj sokat a családoddal, a barátaiddal.

A családalapítás meg nem annyira sürgős, szóval amiatt ne idegeskedj.

2020. dec. 20. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!