Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves házasságban, ha a nőnek, nekem nem elég a szex, akkor mi van?
Előbb utóbb az játékszerek is kevesek lesznek, mert több minden hiányozni fog hogy testileg lelkileg kielégült legyél!
F
Tök vicces, hogy azért, mert van egy-két troll ezen az oldalon- feltételezem - nem hiszitek el, hogy valakinek ez valóban élet-probléma.
Nyilván megpróbáltam megbeszélni itthon, a válasz a fáradtság volt, és az, hogy de hát így is van heti 2-3 szex.
De ha nincs láng, az nem olyan.
Őszintén nem értem, hogy miért kell kinevetni és semmibe venni a problémámat.
Próbáltam már, akkor olyan, mintha felfogná, de két nap múlva elfelejti. Nem szeretek házsártos lenni, lehet párszor elmondani dolgokat, de erőszakosan nem fogok egy ilyen témában kommunikálni. Olyan érzésem van ilyen esetben, mikor többször mondok valamit szépen, és semmi, mintha fogyatékos lenne. Aztán lehet, hogy csak önző.
A lényeg, hölgyek, van olyan, aki ilyen helyzetben nem lép félre? Van, aki igen? Aki igen, az hogy tud tükörbe nézni?
Ill. Értem, hogy papíron jó a heti 2-3 szex, de ha nekem több kéne, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!