Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves házasságban, ha a nőnek, nekem nem elég a szex, akkor mi van?
Jó neked. Én 12 év után azért váltam el mert már csak évi 2-3 szex volt és gondolhatod, annak milyen volt a minősége...
Nem csaltam meg, sosem tettem volna ilyet, de amikor már nem bírtam, elváltam.
Utolsó, teljesen megértelek, hogy elváltál.
Én nem tehetem egyszerűen, és nem anyagi okok miatt, de megértelek. És azóta van párod?
Hát nekem sem volt egyszerű elválni a gyerek miatt, de átgondoltam és rájöttem, hogy jobb neki elvált, kiegyensúlyozott szülőkkel mint egy boldogtalan, frusztrált anyukával aki csak őrlődik magában és értéktelennek érzi magát. Apa meg közönyös. Nem jó így. Kitől tanuljon a gyerek önbecsülést, ha nem a szüleitől?
Nincs amúgy párom, a társkeresés az én koromban már egy csőd, de nem is nagyon érdekel már. Így legalább tudom, hogy azért vagyok egyedül mert válogatok és nem azért, mert a férjem mellett vagyok magányos akinek nem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!