Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 éves házasságban, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 éves házasságban, ha a nőnek, nekem nem elég a szex, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Vannak erre tisztességes eszközök? Ki hogy oldja meg? Pár éve még döngették az ajtómat akár 10 évvel fiatalabb fiúkák is, de nem feküdtem le senkivel. Nem lehet ezt valahogy máshogy, mint csalással? Ötletek?? Amúgy van otthon szex, csak nem jó, nem nekem kedveskedő, és nem elég.

#szex #házasság #szerető #többkéne #másmegoldás
2020. nov. 6. 15:53
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Csak elméletben. Volt, mikor éles volt a helyzet, és igazi kísértés volt, akkor ellenálltam, három különböző esetben is. De most nincs senki, szóval most ez őszintén, csak elméleti kérdés.
2020. nov. 6. 16:10
 12/30 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem meg férfi vagy és csak a szokásos uszítóbeszéd.
2020. nov. 6. 16:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked. Én 12 év után azért váltam el mert már csak évi 2-3 szex volt és gondolhatod, annak milyen volt a minősége...

Nem csaltam meg, sosem tettem volna ilyet, de amikor már nem bírtam, elváltam.

2020. nov. 6. 16:22
 14/30 A kérdező kommentje:

Utolsó, teljesen megértelek, hogy elváltál.

Én nem tehetem egyszerűen, és nem anyagi okok miatt, de megértelek. És azóta van párod?

2020. nov. 6. 16:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
13-as. Az a baj, hogy ezt a 20 évesek nem hiszik el. Pedig tényleg ez van, nálunk 2-3 havonta van egy, na annak a minősége is kb -10. Kötelező 5 perc. Ha sikerül sikerül, ha nem akkor lehet várni megint 2-3 hónapot. Heti 2-3? Az a földi menyország lenne nálam, még akkor is, ha csak a szokásos 5 percesek lennének.
2020. nov. 6. 16:40
 16/30 A kérdező kommentje:
Végre valaki, aki megért. Igen, és az a rossz, hogy tudom, hogy mással meg jó lenne, csak egyszerűen engem még nem így neveltek, meg van bennem valami -öö tartás?? vagy én nem tudom mi az, ami nem engedi, engedte, hogyha helyzet volt, akkor mással elmenjek. Pedig biztosan tudom, hogy akkor és ott tök jó lenne.
2020. nov. 6. 16:43
 17/30 A kérdező kommentje:
15-ös: hány évesek vagytok?
2020. nov. 6. 16:44
 18/30 anonim ***** válasza:
45-40
2020. nov. 6. 16:45
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem sem volt egyszerű elválni a gyerek miatt, de átgondoltam és rájöttem, hogy jobb neki elvált, kiegyensúlyozott szülőkkel mint egy boldogtalan, frusztrált anyukával aki csak őrlődik magában és értéktelennek érzi magát. Apa meg közönyös. Nem jó így. Kitől tanuljon a gyerek önbecsülést, ha nem a szüleitől?

Nincs amúgy párom, a társkeresés az én koromban már egy csőd, de nem is nagyon érdekel már. Így legalább tudom, hogy azért vagyok egyedül mert válogatok és nem azért, mert a férjem mellett vagyok magányos akinek nem kellek.

2020. nov. 6. 16:45
 20/30 A kérdező kommentje:
Aha. mi 37 és 44.
2020. nov. 6. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!