Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek lehet szerelem egy 13 eves fiu es egy 11 eves lany kozott?
Szerintem inkább legózzatok...
Azt sem tudjátok mi az a szerelem.Én most a 17 éves fejemmel érzek egy lány iránt többet mint hogy csak tetszik.
akkor tehat szerintettekk meg koraii?
amugy tudom mi a szerelem,legalabis en
Én 12 évesen lettem szerelmes, még mindig ugyanazt a fiút szeretem, viszont ezt nem tartom feltétlenül jó ötletnek. (de a legós poénokkal sem értek egyet, emlékszem még, milyen volt, hogy á te még kicsi vagy!...) ugyanakkor ez egy elég bonyolult kérdés, és én nem ismerlek titeket. A lánynál fontosnak tartom, hogy tényleg szeresse a fiút, viszont ha csak be akarja bizonyitani, hogy már nagylány, akkor ellenzem. A fiúk meg... Ennyi idősen kiszámithatatlanok. Van pár kivétel, de az osztálytársaimból kiindulva én féltem a lányt. Az ilyen korban lévő fiúk most ismerik meg a testüket, és veszélyesen szeretnének mindent kipróbálni. Egy szó mint száz, lehet, hogy a fiú a szexet szeretné attól a lánytól, ez viszont abszolút korai még mindkét fél számára.
14L
8-as vagyok.
Tudom, a lánynak nem szexre kellene, de a fiúkat elég jól ismerem. Ha még most nem is, de min. Fél év múlva a fiú elkezdene próbálkozni. Márha az a fajta (vannak kivételek).
Járni nem korai, ha tényleg éreznek valamit, de féltem azt a lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!