Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek lehet szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek lehet szerelem egy 13 eves fiu es egy 11 eves lany kozott?

Figyelt kérdés
ugyertem hogy nem nagy a korkulonbseg?

2013. okt. 10. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Most mondanám, hogy csak 2 év, de abban a korban még az is rengeteg. Ráértek ti még az ilyen szerelmesdivel.
2013. okt. 10. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább legózzatok...

Azt sem tudjátok mi az a szerelem.Én most a 17 éves fejemmel érzek egy lány iránt többet mint hogy csak tetszik.

3/14 anonim ***** válasza:
de legozhattok 1ūtt omg hova megy le a korhatár wtf
 4/14 anonim ***** válasza:
De,hatalmas ez a korkülönbség,szerintem nem érdemes így folytatni :)"Szerelem" már óvodás korban is lehetséges,ez saját tapasztalat.
 5/14 anonim ***** válasza:
simán lehet sajnos. az ember még ilyen pici korban sem immunis erre a nyavajára.
2013. okt. 10. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Legóztok? Ti meg itt legóztok?! :D

[link]

2013. okt. 10. 20:55
 7/14 A kérdező kommentje:

akkor tehat szerintettekk meg koraii?

amugy tudom mi a szerelem,legalabis en

2013. okt. 10. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen lettem szerelmes, még mindig ugyanazt a fiút szeretem, viszont ezt nem tartom feltétlenül jó ötletnek. (de a legós poénokkal sem értek egyet, emlékszem még, milyen volt, hogy á te még kicsi vagy!...) ugyanakkor ez egy elég bonyolult kérdés, és én nem ismerlek titeket. A lánynál fontosnak tartom, hogy tényleg szeresse a fiút, viszont ha csak be akarja bizonyitani, hogy már nagylány, akkor ellenzem. A fiúk meg... Ennyi idősen kiszámithatatlanok. Van pár kivétel, de az osztálytársaimból kiindulva én féltem a lányt. Az ilyen korban lévő fiúk most ismerik meg a testüket, és veszélyesen szeretnének mindent kipróbálni. Egy szó mint száz, lehet, hogy a fiú a szexet szeretné attól a lánytól, ez viszont abszolút korai még mindkét fél számára.

14L

2013. okt. 10. 21:06
 9/14 A kérdező kommentje:
nem a sexre gondoltam,hanem hogy jarni meg ilyesmi az is korai?
2013. okt. 10. 21:08
 10/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Tudom, a lánynak nem szexre kellene, de a fiúkat elég jól ismerem. Ha még most nem is, de min. Fél év múlva a fiú elkezdene próbálkozni. Márha az a fajta (vannak kivételek).

Járni nem korai, ha tényleg éreznek valamit, de féltem azt a lányt...

2013. okt. 11. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!