Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 11 éves házasságban, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 éves házasságban, ha a nőnek, nekem nem elég a szex, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Vannak erre tisztességes eszközök? Ki hogy oldja meg? Pár éve még döngették az ajtómat akár 10 évvel fiatalabb fiúkák is, de nem feküdtem le senkivel. Nem lehet ezt valahogy máshogy, mint csalással? Ötletek?? Amúgy van otthon szex, csak nem jó, nem nekem kedveskedő, és nem elég.

#szex #házasság #szerető #többkéne #másmegoldás
2020. nov. 6. 15:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem írnád a kérdésben, hogy nő vagy, a leírásod alapján egy férfinak gondolnálak.
2020. nov. 6. 16:46
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 43 vagyok, de 37 évesen váltam el. Gondold meg, ha más sem működik, nem érdemes boldogtalannak lenni egymás mellett. De ha szereted és minden más jól megy...akkor szedd össze magad, és vezesd le máshogy az energiáidat.
2020. nov. 6. 16:48
 23/30 A kérdező kommentje:
21-es. Naaa, és miért? Ez érdekel! :-)) Miért?
2020. nov. 6. 16:48
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszi 43 éves, ez az, hogy látod, van is azért szex, meg nincs nagy veszekedősdi, barátok vagyunk..Neked pedig sok boldogságot, az új, nyogodt életedben, és remélem, hogy találsz még valakit, aki szeret!
2020. nov. 6. 16:49
 25/30 anonim ***** válasza:

A szóhasználatod alapján. 😊

Hölgyem...júújjjj, így sem szólítottam még egy másik nőt...🙃😀

2020. nov. 6. 17:22
 26/30 anonim ***** válasza:
Na ez az!
2020. nov. 6. 17:26
 27/30 anonim ***** válasza:

Amúgy sok sikert, hogy találj megoldást, találj aki kedveskedésből adja amit ad. 😊

#21 és 25

2020. nov. 6. 17:43
 28/30 anonim ***** válasza:
A férjed öregszik és belassult, te meg virágzol. Szóval szerintem vegyél neki fiatalító varázsitalt. Vagy legalább próbáljon életmódot váltani. Ha nem megy akkor válj el és keress hozzád illőt.
2020. nov. 6. 20:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Érdekes, én 45/f vagyok, és sokkal jobban pörgök mint 25 évesen. Kár hogy nincs kivel. Ilyenkor jönne jól egy szerető!
2020. nov. 6. 22:00
 30/30 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok. Feleségül vettem egy kicsit telt nőt, aki most lassan 40-es korára jól elhízott. A baj ezzel csak az, hogy így kövéren jobban kívánom, mint valaha, viszont a szexuális étvágya az évek és a hízás szorzatával csökkent az évek során. Havi 1-2. Ez valami rossz vicc, úgy érzem. Heti 3-4 re legalább lenne igényem.

Az dühít, hogy szerintem egy alkoholista 6osztályos közmunkás is ha hazamegy a kocsmából és szexelni akar otthon ott szex van, és pont. Én meg, semmi káros ilyesmi, jól élünk, megvan mindenünk egy kívülálló szemével, holott egy nagy túró az egész kapcsolat szex (hiánya) miatt..én már fel se hozom a témát, már lassan a szex szó is inkább felidegesít, mint felizgat. Ha véletlenül a sűrű időbeosztás között Ő mondja, hogy na most van idő, akkor is látom rajta, hogy ez csak egy beütemezett program amit kipipálhat mint egy pedikűröst vagy ilyesmit.

Az is megoldás lenne, ha lefogyna, mert ha újra 70 kiló lenne, abszolút nem kívánnám, így meg, 115 kilósan, sajnos baromira izgat.

Már felhoztam, hogy keresek valami házon kívüli megoldást, mert nem így akarom leélni az életem. F/42

2022. máj. 17. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!