Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves házasságban, ha a nőnek, nekem nem elég a szex, akkor mi van?
A szóhasználatod alapján. 😊
Hölgyem...júújjjj, így sem szólítottam még egy másik nőt...🙃😀
Amúgy sok sikert, hogy találj megoldást, találj aki kedveskedésből adja amit ad. 😊
#21 és 25
Hasonló helyzetben vagyok. Feleségül vettem egy kicsit telt nőt, aki most lassan 40-es korára jól elhízott. A baj ezzel csak az, hogy így kövéren jobban kívánom, mint valaha, viszont a szexuális étvágya az évek és a hízás szorzatával csökkent az évek során. Havi 1-2. Ez valami rossz vicc, úgy érzem. Heti 3-4 re legalább lenne igényem.
Az dühít, hogy szerintem egy alkoholista 6osztályos közmunkás is ha hazamegy a kocsmából és szexelni akar otthon ott szex van, és pont. Én meg, semmi káros ilyesmi, jól élünk, megvan mindenünk egy kívülálló szemével, holott egy nagy túró az egész kapcsolat szex (hiánya) miatt..én már fel se hozom a témát, már lassan a szex szó is inkább felidegesít, mint felizgat. Ha véletlenül a sűrű időbeosztás között Ő mondja, hogy na most van idő, akkor is látom rajta, hogy ez csak egy beütemezett program amit kipipálhat mint egy pedikűröst vagy ilyesmit.
Az is megoldás lenne, ha lefogyna, mert ha újra 70 kiló lenne, abszolút nem kívánnám, így meg, 115 kilósan, sajnos baromira izgat.
Már felhoztam, hogy keresek valami házon kívüli megoldást, mert nem így akarom leélni az életem. F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!