Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szétmentünk, összejárunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentünk, összejárunk, lehet folytatás?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem másodjára a barátom, azonban amikor utoljára szétmentünk akkor megbeszéltük, hogy össze fogunk járni néha néha hogy lefeküdjünk. Amikor másodjára jöttünk össze, akkor a külön töltött időszakban nem volt találkozás és összejárás. Akkor egy hónap telt el.

Most másfél héttel szakítás után felkeresett, hogy nem-e mennék át, átmentem, lefeküdtünk, sőt egész jót beszélgettünk, hogy kivel mi történt az elmúlt hétben, de aztán én mentem is haza. Majd egy hete írt újra, hogy menjek, de én nemet mondtam, és most hétvégén fogok csak menni. Eközben volt a szülinapja, felköszöntöttem, és piros szívecskével válaszolt, de erre én direkt nem reagáltam már semmit. Nemigazán tudom hogy ez jelent-e bármit is. Azóta érzékelem bizonyos közösségi média felületeken, hogy szomorú. Kíváncsi vagyok mi lesz most hétvégén. Most is egy hónap telt el, és megint rosszul van, szerintetek mit érezhet?

Vélemények, tanácsok amiket jó lenne tudnom?

20/L

2023. jan. 17. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Lehet folytatás, ha nem talál mást és megint kicsit magányos lesz.
2023. jan. 17. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Én azt javaslom, hogy tegyél rendet magad körül. Vagy együtt vagytok vagy nem. Ilyen köztes állapotot, meg visszatáncikálást ne engedj meg senkinek. Döntsétek el közösen, hogy hányadán is álltok egymással. Ha a pasi nem akar veled rendes kapcsolatot, akkor tűnj el az életéből. Tiltsd le, ne beszéljetek, ne találkozzatok, és főleg ne maradjatok barátok.
2023. jan. 17. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon lealacsonyítottad magad, ha ilyesmire vagy képes, hogy az alkalmi szeretője legyél, amikor régen a párja voltál. Azt még el tudnám fogadni,hogy valaki csak beszélgetni szeretne velem a szakítás után is, persze nem tudom, hogy miért, ha egyszer nem kellek neki társnak. De ezt semmiképpen!
2023. jan. 18. 17:48
 14/14 anonim válasza:
Az előttem szóló leírta a lényeget.Csak àgyasnak kellesz.Mihelyst kicsit magànyos a srác,csettint egyet, te meg szétnyitod a lábad.Nem kéne mivel sèrülni fogsz.ő nem, mert megkapja ami kell neki.Gyorsan felejtsd el, aki szeret annak a lelked is kell! Rengeteg örömlàny van, akiknek fizethet is, ha szex kell neki.Ne alacsonyodj le semmiképp, sok sikert!
2023. jan. 19. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!