Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbbi szakításod hogyan történt?
Figyelt kérdés
Még sosem szakítottam így nem tudom hogy megy ez.
Nálatok hogy zajlott az egész?
(Nálunk azért se egyszerű mert együtt élünk, ő költözött ide, itt a munkája, a vendégei és anyuméknál a szalonja..)
2023. jan. 15. 16:25
2/7 anonim válasza:
Lehutóbbi szakításom hogyan történt? Rendőrség bevonásával:D
3/7 anonim válasza:
Gyanús volt, hogy még mindig szerelmes az exébe. Napi szinten beszéltek, mondjuk erről is hazudott, amikor összejöttünk, hogy hát jóban maradtak kb kéthetente beszélnek hogy mizu... Aztán egyszer kettesben maradtam a telefonjával amit cseszett lekódolni és ott volt minden... Csalt vele rendszeresen. Engem is kibeszéltek, hogy bánja, hogy összejött velem meg ilyenek. Elmondtam neki, hogy láttam az üzeneteit. Amit tudott tagadott és még ő volt kiakadva rám, hogy én ezt meg akarom vele beszélni. Megmondtam neki, hogy vége és hazamentem, aztán a lánynak elküldtem a screenshotokat arról, hogy nekem szidja (volt egy pár ilyen), meg a lány pasijának is írtam, hogy vigyázzon, mert csalva van (de őt nem zavarta, elvette feleségül). Én voltam a szemét persze :D Inkább tiltottam a pics.ába.
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy másoknál hogyan ment.
Van aki veszekedve, agresszíven, van aki pedig szépen higgadtan szakít.
Nem kell ezt túlkomplikálni.
Ha már nem jöttök ki ne húzd halaszd a dolgot. Nincs jó recept, vagyis van, cselekedni kell és ennyi, nem agyalni rajta. Minél többet agyalsz annál később cselekszel, vagy nem is cselekszel.
5/7 anonim válasza:
A pasi fogta magát minden ok nélkül letiltott és még magyarázatot sem adott a kérdésemre, h miért. Ghosting 4 hónap után
6/7 anonim válasza:
Nem laktunk együtt szerencsére.Megbeszéltem vele egy találkozót és sétáltunk közben,hogy ha gáz a helyzet lehessen minél hamarabb elmenni.Elmondtam,hogy vége meg a magyarázatot is és elváltak az útjaink.Az nekem mindig fontos volt,hogy nyílt terepen szakítsunk,hogy ne akadjon ki és a menekülés is egyszerű legyen a helyzetből.
7/7 anonim válasza:
Írogatott az exével meg valami palival. Telefonon kib@sztam, tiltottam mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!