Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezetted fel a legutóbbi szakításod?
Szia..
Figyi..Már nem érzem azt amit rég..Szerintem csak fellángolás volt..De még mindig bírlak,meg minden,csak nem akarlak hitegetni,nem akarlak biztatgatni,hogy menni fog.Részemről nem tudok többet elképzelni barátságnál..
Sajnálom,tudom,hogy rosszul esik,meg minden,de mint barát neked mindig ittleszek,ha kellek ottleszek melletted,és vigasztallak segítelek,de többet nem..Nem tudok veled elképzelni egy hosszú kapcsolatot..
Bocsánat:S
:D Nekem ennyi volt:D Még mindig nagyon jóba vagyunk:)) [fél éve történt]
Nincsmit:)A lényeg,hogy ne MSN-en,és ne telefonon.Ha személyesen jöttetek össze,ugyanúgy legyen vége,én amondó vagyok:)
A másik fontos dolog,hogy ne bántsd meg,ne taposs a lelkébe,ne eméssze magát a múlton,azzal,hogy mit ronthatott el,meg hogy az ő hibája minden.
Ha vigyázol az érzéseire amikor kimondod,hogy vége,akkor örök barátság is lehet belőle:)
köszike.
még kérek tanácsot. :)
am. fiú vagyok.
utolsó:
F/L?
( kor?:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!