Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Véletlen megcsörgettem telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen megcsörgettem telefonon szakítás után. Alig bírtam lerázni. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A kapcsolatban mindig az volt ha hívom kinyom visszahív.

Egy mentálisan sérült ember akit alig bírtam lerázni, majdnem hatósági segítség is kellett. A zaklatás és terror minden formáját kimerítette. Lement minden herce hurca, a félelem még bennem van, de tiltva, reménykedem, hogy eltűnt végre és utcán sem talál be. Alig merek még nyilvánosan közlekedni is.

De ahogy lapozgattam a híváslistámban, ami fagyott beragadt, elkezdte hívni a telom a számát. Gyorsan kinyomtam. De attól még átment szerintem a hívás. Amiről bàrmit gondolhat. Azt is hogy mást akartam hívni, ami általában provokálja. Azt is hogy vele beszélnék. Meg bármit amit kitalál a beteg agyával.

Ilyenkor a legjobb az, ha nem teszek semmit?

2023. jan. 14. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ne tégy semmit. Reméljük nem jelzi ki neki.
2023. jan. 14. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez mikor történt?

Ne csinálj semmit. Ha mázlid van, akkor nem fog történni semmi. Ha hív, akkor inkább nyomd ki, ne vedd fel magyarázkodni. De akár nyugodtan le is tilthatod a számát.

2023. jan. 14. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ja, tiltsd le a számát!
2023. jan. 14. 21:07
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

Ilyenkor a legjobb az, ha nem teszek semmit?

NEM

2023. jan. 14. 21:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Tiltva van

Mi ez a nem itt a végén?

2023. jan. 14. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Válasz a kérdésedre .
2023. jan. 14. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha tiltva van, hogy tudod hívni? Miért nem törölted a számát? Minek hívogatod? Véletlenül, persze, majd el is hiszem. Hiányzik a dráma?
2023. jan. 14. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Lepontozhatsz,nekem mindegy!

Halgass az itteni tapasztalatlan félnótásokra nyugodtan. Nem engem fog egy pszichopata üldözni!

2023. jan. 14. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Jo pasival jottel ossze
2023. jan. 14. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
12%

9.

Válaszok alapján nicsen sok esze!

2023. jan. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!