Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen megcsörgettem telefonon szakítás után. Alig bírtam lerázni. Most mit csináljak?
A kapcsolatban mindig az volt ha hívom kinyom visszahív.
Egy mentálisan sérült ember akit alig bírtam lerázni, majdnem hatósági segítség is kellett. A zaklatás és terror minden formáját kimerítette. Lement minden herce hurca, a félelem még bennem van, de tiltva, reménykedem, hogy eltűnt végre és utcán sem talál be. Alig merek még nyilvánosan közlekedni is.
De ahogy lapozgattam a híváslistámban, ami fagyott beragadt, elkezdte hívni a telom a számát. Gyorsan kinyomtam. De attól még átment szerintem a hívás. Amiről bàrmit gondolhat. Azt is hogy mást akartam hívni, ami általában provokálja. Azt is hogy vele beszélnék. Meg bármit amit kitalál a beteg agyával.
Ilyenkor a legjobb az, ha nem teszek semmit?
Ez mikor történt?
Ne csinálj semmit. Ha mázlid van, akkor nem fog történni semmi. Ha hív, akkor inkább nyomd ki, ne vedd fel magyarázkodni. De akár nyugodtan le is tilthatod a számát.
Ilyenkor a legjobb az, ha nem teszek semmit?
NEM
Tiltva van
Mi ez a nem itt a végén?
Lepontozhatsz,nekem mindegy!
Halgass az itteni tapasztalatlan félnótásokra nyugodtan. Nem engem fog egy pszichopata üldözni!
9.
Válaszok alapján nicsen sok esze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!