Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire a szakításig eljutnak fejben a lányok, addigra általánosságban ők mar korábban "kicsekkolnak" a kapcsolatból?
Nemtől független, csak ennyivel egeszitenem ki az elsőt, mert a férfiak ezt ugyanúgy megteszik, lelkiekben felkészülnek a búcsúra, mint a nők.
Vagy mert kiszeret, elmulik a szerelem vagy nem megfelelő a másik számára.
Nőtől függ, de szerintem a nők hajlamosabbak tovább kitartani, mint a férfiak és az utolsó utáni pillanatig is igyekeznek/tűrnek.
Ezért is van az, szerintem hogy pl. körülöttem több ilyen is volt már, hogy mikor a nő kilépett a kapcsolatból, alig volt szomorú, mert előtte már a kapcsolat alatt elsírta meg elgyászolta az egészet, míg a pasi a szakítás után került maga alá, nyilván.
De biztos van ilyen fordítva is, de nőkre jellemzőbb sztem.
Ez nő és esetfüggő.
Simán lehet, hogy igen, de simán történhet olyan dolog, ami miatt egy üres pohár is betelik hirtelen, és szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!