Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, hagytatok már ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hagytatok már ott férfit azért mert meguntátok, vagy mert új férfira vágytatok?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Egyszer volt ilyen, sokszor flegma és lekezelő volt velem, beszólogatott, üvöltött, rángatott, nagyképű stílusban előadta, hogy ha én nem lennék neki, a föld attól még tovább forogna... Így hosszú idő után faképnél hagytam és elég hamar más után néztem.
2023. jan. 13. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. jan. 13. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es, de ez nem azt jelenti, hogy meguntad őt. Azért hagytad ott, mert nem bánt veled rendesen.
2023. jan. 13. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Lényegében hosszú ideje együtt voltunk és az én személyiségem sokat változott, így már nem kötött le, mint ember, nem láttam hogy ő is fejlődni és tanulni akar így végül szakítottunk.

Más pasiért meg max akkor hagytam el exet, mikor elkezdtem érezni valamit (legyen az erős szexuális vágy) egy harmadik fél iránt. De még az előtt szakítottam mielőtt bármi történt volna. Úgy voltam vele, hogyha egy kapcsolatban egy külsős el tudja érni, hogy ne csak a párom iránt érezzek valamit akkor biztos valami hiányzik a kapcsolatból. De ha hiányzik miért vagyunk együtt? Megbeszélni pedig hiába próbáltam vele nem jutottunk semmire. Így szakítottam vele.

2023. jan. 14. 07:49
 15/19 ASDERLOW válasza:
0%
14-es, tehát egy ribi vagy és mással akarsz kefélni, ergó a jelenlegi kapcsolatod/párod a szar... logikus
2023. jan. 14. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 és ha az vagyok mi van akkor? Nem lehetek? Nem egy házasságot meg 5 gyereket hagytam el hanem egy olyan párkapcsolatot ahol a legnagyobb közös értékünk a Spotify account volt.
2023. jan. 15. 10:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért is lenne ribi az, aki szintet akar lépni?! Csak az teljes értékű ember, aki húsz évig savanyodik valaki mellett, csak azért, hogy ne szóljanak be mások? Milyen ostoba kommentár volt ez... 😅
2023. jan. 15. 16:00
 18/19 ASDERLOW válasza:
0%
Ha a srác csinálta volna ugyanezt ő lenne a legnagyobb szemét a világon, sőt, az összes pasi bunkó-szemét. De te bátor és független nő vagy, hogy meg tudtad lépni. Kettős mérce megy ezerrel. Szavazzatok csak le, azért húz fel ennyire mert tudjátok, hogy igaz, amit mondok 😄
2023. jan. 15. 20:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Kit érdekel az hogy mások mit gondolnak? Ha valaki nem akar együtt lenni valakivel akkor nem lesz.
2023. jan. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!