Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már úgy, hogy meguntá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy meguntátok a párotok?

Figyelt kérdés
Korán házasodtunk én 25 párom 20 volt és eltelt 10 év.Nem volt túl sok nőm előtte,most meg másokra vágynák elsősorban szexuálisan.
2016. aug. 6. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hajjaj... elég sokszor.
2016. aug. 6. 10:10
 2/7 Titusztitusz ***** válasza:
Még soha...Pedig már 23 éve vele élek...
2016. aug. 6. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Válás lesz belőle. Esetleg probáld meg kicsit kizökkenteni a házasságodat és menjetek el nyaralni. De általában a párod is igy érzi, ha Te nem adod bele magad, hogy jól müködjön a házasságod a feleséged is másfelé fog keresgélni. Idő kérdése és váltok. Hidd el a másik fél is érzi ezt, és ha nem kezded el felé jobbá tenni a kapcsolatotokat, hanem máshol keresed a boldogságodat akkor lehet beelőz és keres magának egy jobb pasit.
2016. aug. 6. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen egyoldalú, nőpártoló válaszokat :)
2016. aug. 6. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Még soha nem untam meg senkit. (Az más kérdés, h ők meguntak engem) Nem, én nem tudtam, és nem is tudnék megunni senkit, mert akivel én össze jövök, őt szeretem, és határtalan fantáziával, rajongással és érdeklődéssel állok hozzá. Így mindig fel tudok benne fedezni valami újat, valami mást.. Egyszerűen nem tudok betelni vele!
2016. aug. 6. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem érdemes korán házasodni, se nőnek, se férfinek.
2016. aug. 6. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, de aztan atlendultunk a holtponton. Nalatok mas mert nincs eleg tapasztalatok massal, szoval normalis az erzes, ha az elso pasim lenne es nem voltam massal elotte en is ugy ereznem h szeretnek masokat is kiprobalni:-)
2016. aug. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!