Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy annyira meguntátok a párotokat hogy nagyon?
Hogy annyira nem érdekelt már mit mond, mit csinál?
Csak az tart vissza a szakítástól hogy nincs rá nyomós ok?
Ő tök aranyos meg minden nincs vele baj csak unjátok nagyon.
Sőt még lehet meg is csal fen áll a gyanú de nem érdekel titeket és ezt mindig kimagyarázza?
Elegeeem vaaaan mááár :SSSSSS
akkor szakíts vele, már nem szereted
elég nyomós ok
Igen, volt már, hogy ezt éreztem, a megcsaláson kívül nagyjából ez volt a helyzet. Aztán vége is lett a kapcsolatunknak.
Viszont ha ennyire eleged van már és nem érdekel, akkor szakíts vele.
Én is azt akarok :( de nem megy mert ha még sem csal meg?
Csak beképzelem? De mondjuk akkor is unnom már őt...
Csak azért még mindig olyan mintha nagyon szeretne
Ahhhh nem értem magam
Nem egyszer akartam vele szakítani...
Egy hétig nem érdekel csak aztán elkezd keresni és mindig kibékülünk
Szia! Én 5 évig (!!!) voltam a volt barátommal 1ütt. Az utóbbi 4-5 hónapba már nem volt semi extra a kapcsolatunkba,nem nevettünk annyit mint régen stb. Végre sikerült szakítanom vele,és őszintén megmondtam neki, h már nem érzem amitkéne.
Ne beszéld be magadnak azt, h megcsal,ezt csak szeretnéd bemagyarázni magadnak, csak azért, h ne te legyél a szakítás miatt a hibás.
Ha sikerül szakítanod TISZTESSÉGESEN ne kommunikálj vele 1 darabig mert csak reményt adnál neki arra h újra kezdenéd vele.
19L
nem
de ha unod f-sznak vagy vele ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!