Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meguntátok már a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meguntátok már a párotokat amióta ez a vírushelyzet van?

Figyelt kérdés
Ha még nem, akkor mikor fogjátok?

2020. ápr. 17. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Akik együtt vannak, az a baj, akik nem tudnak, ott az a baj.

Legalább kiderül, kik az összeillő párok.

2020. ápr. 17. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért unnák már meg?
2020. ápr. 17. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én elköltöztem 2 hete!!!

És nem a koronavírus volt az oka, más alávalóság derült ki. Éppen a vírus miatt sajnálom Őt, hogy pont most hagytam magára, meg dolgozni is jár mindennap. De ma megtudtam hamar feltalálta magát, nem kell annyira sajnálnom Őt...

2020. ápr. 17. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért unnám meg? Eddig ez a pillanat nem jött el, de nem hiszem, hogy valaha is megtörténne.

És egyetértek, most derül ki, hogy kik illenek össze igazán, és kik nem. Szerintem akik igazán szeretik egymást, azok előnnyel indulnak :D (ismerős párokból kiindulva, ahol eddig is tudtuk, hogy nem egy idilli kapcsolat, mert nem szeretik egymást, nem jönnek ki jól, ők most is megragadnak minden lehetőséget, hogy elmeneküljenek egymástól, akik viszont szeretetben élnek, összhangban, ott nincsenek gondok).

2020. ápr. 17. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem unjuk egymast. Bezártságtól független is kijöhet ez egy kapcsolatban.. kettőn áll, hogy tedznek-e érte, hogy ne legyen unalmas.
2020. ápr. 17. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem sose fogom. Szeretek vele lenni. 🙂
2020. ápr. 17. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon butuska kérdés.
2020. ápr. 17. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem untam meg, egy éve vagyunk együtt, még korai lenne. :D
2020. ápr. 17. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
5 hete nem találkoztunk, én inkább ezt unom...
2020. ápr. 17. 22:20
 10/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
10 éve nem unom. Nekünk kimondottan jót is tett a helyzet. Több idő jut egymásra. Új közös hobbink lett, több a szex. Tisztára úgy érzem magam mint a kapcsolatunk elején.
2020. ápr. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!