Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meguntátok már a párotokat amióta ez a vírushelyzet van?
Akik együtt vannak, az a baj, akik nem tudnak, ott az a baj.
Legalább kiderül, kik az összeillő párok.
Én elköltöztem 2 hete!!!
És nem a koronavírus volt az oka, más alávalóság derült ki. Éppen a vírus miatt sajnálom Őt, hogy pont most hagytam magára, meg dolgozni is jár mindennap. De ma megtudtam hamar feltalálta magát, nem kell annyira sajnálnom Őt...
Miért unnám meg? Eddig ez a pillanat nem jött el, de nem hiszem, hogy valaha is megtörténne.
És egyetértek, most derül ki, hogy kik illenek össze igazán, és kik nem. Szerintem akik igazán szeretik egymást, azok előnnyel indulnak :D (ismerős párokból kiindulva, ahol eddig is tudtuk, hogy nem egy idilli kapcsolat, mert nem szeretik egymást, nem jönnek ki jól, ők most is megragadnak minden lehetőséget, hogy elmeneküljenek egymástól, akik viszont szeretetben élnek, összhangban, ott nincsenek gondok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!