Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szombaton szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?

Figyelt kérdés

Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .

Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.

És azóta sem keres.

Amin összekaptunk :

Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.

Dehát én nem szakítottam vele

Nem értek semmit

2022. dec. 15. 08:26
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Két évig

De három hónapja vettük a lakást

Ahová vittem a saját bútoraim

2022. dec. 15. 13:01
 32/40 A kérdező kommentje:

29

Igen

Mert nem tudtam mi van

De most hogy itt többen leírjátok a frankot már én is másként látom

2022. dec. 15. 13:02
 33/40 anonim ***** válasza:

Írd meg neki, hogy tudomásul vetted, hogy szakítottatok, de rengeteg cuccod, köztük bútorok is vannak nála. Ezeket el akarod hozni, ill. szállíttatni, amihez fuvarost vagy utánfutót kell szerezned. Mindez szervezést és egyeztetést igényel, ezért első körben legyen szíves elérhető lenni, mert enélkül megszervezni sem tudod a dolgokat.

Remélem ezek után legalább elérhető lesz. Ha meg akarja magának tartani a dolgaidat, azért nem jelentkezik, beszélj ügyvéddel, ill. fenyegesd meg rendőrségi feljelentéssel.

Sajnos óriási hiba volt 36 évesen egy ilyen emberrel kapcsolatot kezdened.

Egyébként teljesen tipikus, hogy addig működött a kapcsolat az ő részéről, amíg te külföldön voltál és nem volt igazi együttélés. Most, hogy már nem anyukájával kettesben élne, máris homokszem került a tökéletesen működő anya-fia duóba.

2022. dec. 15. 13:08
 34/40 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem semmi extra nincs a dologban. Túlreagálod, de nagyon. Most csak duzzog, sértődött, haragszik rád, hisz egy olyan emberre tettél megjegyzést akit ő nagyon szeretet. Higgadj le.

Ha akarsz tőle még valamit menj el hozzá személyesen, ne legyél hülye, hogy egyből gyilkosnak nézed...persze, hogy offol, neked sem esne jól ha sülve főve anyuddal lennél aztán benyögné a párod, hogy maradjon már otthon az asszony.

De mint a legtöbb nő, te sem szeretsz teperni...

Amúgy meg ha vagy olyan bátor, hogy még ezek után is vele szeretnél lenni, akkor elkell fogadnod az anyóst, hogy mindig ott lesz, mindig ő lesz az első. Te csak a második lehetsz.

2022. dec. 15. 13:37
 35/40 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem el,hogy nem latod,hogy mennyit is ersz valojaban, most komolyan neked ez kell?

Orulj neki, sokkal boldogabb leszel mas mellett. El se tudom kepzelni milyen lehetett.

2022. dec. 15. 13:42
 36/40 anonim ***** válasza:
87%
En szerintem meg ne alkuldj meg soha, soha ne add fel magadat es az erzeseidet egy ferfi miatt!!!hidd el, lesz,akinek te leszel a number one!!!!
2022. dec. 15. 13:44
 37/40 A kérdező kommentje:

34

Bocsánat alfa de véletlen a félig hasznosra kattintottam nem akartalak lepontozni!!

de pontosan te írtad most le ami az igazság.

Mert eddig beszéltünk telefonon.

Ő is mondja hogy nyugodjak meg,nem végleges a dolog valóban gyerekesen viselkedik és túlzásba vitte .

Azt mondta maradjunk az eredeti tervnèl, hogy jön értem csak ő és megyünk kirándulni aztán pedig haza.

De ha nem tudunk kompromisszumot kötni és egy egészséges határt húzni addig nem fog menni és ezt ő is belátta.

Hogy mi lesz ebből vagy mi hogy valósul meg azt jövő héten majd megírom.

2022. dec. 15. 14:57
 38/40 A kérdező kommentje:
36 köszönöm ♥️
2022. dec. 15. 14:57
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha te egyetértesz a 34-essel mely szerint minden jól van így, minek a hiszti, hisz csak anyuka is megy veletek mindenhova, akkor szerintem is teperj a hapsi után és kérj elnézést a viselkedésedért. Anyukától is.
2022. dec. 15. 15:06
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meglehet próbálni vele a leszakadást az anyjáról, de túl idős már ahhoz a férfi is, hogy ez sikerüljön, ha még menne is neki, szegény néni nem értené a helyzetet, hogy miért nincs rá már szükség, miért lett felesleges, miért nem kíváncsi rá a saját fia, ha 49 évig ott volt neki, most miért nem lehet?

És akkor elkezd gondolkodni, agyalni....a nő, minden a nő miatt van, miatta nem érdeklem a fiamat....nos, ezen elindulva a paliba meg sulykolni fogja azt, hogy ez a nő nem hozzád való, lehúz, csak a pénzed kell neki fiam, fogadj szót anyádnak stb...

És tornyosulnak majd a dolgok és ez ami most volt, ez semmi nem lesz ahhoz képest ami majd lesz.

Nem...én nem akarok semmi rosszat ebből, de talán, ismétlem talán a legrosszabb forgatókönyv az lenne, ha szegény néni sajnos hát na...meghalna és a paliban feljönne, hogy az utóbbi hónapokban, években te miattad nem volt vele kellő mennyiségű időt, te miattad volt sokat egyedül, te kérted ezt, te akartad ezt, veled voltam akkor amikor a legnagyobb szüksége lett volna, hogy mellette legyek...áh!!!

És akkor te lennél, te leszel a szemében a megtestesült antikrisztus, a sátán, az ördög, aki olyan pokoli és démoni, hogy a föld is kidobja....

De mint irtam, ez a legrosszabb forgatókönyv és lehet, hogy teljesen megérti majd az anyja és ő is, hogy ideje leszakadni, elszakadni valamilyen szinten egymástól...bízzunk benne, hogy inkább ez lesz.

2022. dec. 15. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!