Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szombaton szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?

Figyelt kérdés

Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .

Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.

És azóta sem keres.

Amin összekaptunk :

Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.

Dehát én nem szakítottam vele

Nem értek semmit

2022. dec. 15. 08:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
94%
Blabla...azt még mindig nem írod, hogy mi akadályoz abban, hogy odamenj és összepakold a holmidat, aztán intézd a költöztetőt? Ne a kifogásokat keresd, meg ne ködösíts...Azt írtad, kellenek a cuccaid. Akkor ne itt siránkozz, hanem emeld fel a hátsód, és menj értük! Komolyan nem értelek...
2022. dec. 15. 10:22
 22/40 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes, a gyk progresszív női részlege nehezményezi az anyós jelenlétét, amit épp nem látnak, hogy pontosan ugyanúgy üzemelnek ők maguk is...

végülis kicsúcsosodik a kontrollmánia, lényegében erről szól az egész.

2022. dec. 15. 10:26
 23/40 anonim ***** válasza:
Nem akarsz kiköltözni. Ennyi a lényeg. Gondolom rosszabb helyre , pontosabban számodra kényelmetlenebb helyre tudnál menni. Az anyukája kb 70 éves . Természetes, hogy ha eddig " vigyázott" rá , akkor miattad nem fogja hanyagolni. Keress más férfit.
2022. dec. 15. 10:56
 24/40 A kérdező kommentje:

Várjatok egy kicsit

Valamit nagyon félre értettetek

Én nem mondtam hogy válasszon vagy bármi

Én annyit kértem ha jön is a kirándulásra ne aludjon ott

És hogy ne minden nap csak minden másnap jöjjön

És mint fentebb írtam ,végén belátta hogy igazam van aztán két óra múlva írta hogy vége

2022. dec. 15. 11:03
 25/40 A kérdező kommentje:

Itt anyunàl is szépen élünk nem azzal van a gond hogy haza kell költözzek hanem azzal hogy nem merek odamenni

Nem értitek ezt meg

Kellenek a cuccaim de rendesen félek ettől az embertől mert nem így ismertem meg

2022. dec. 15. 11:04
 26/40 A kérdező kommentje:

22

Ezt nagyon rosszul látod

Miért kell ott lennie anyósnak egész nap ?

Minden egyes nap?

Nem élünk együtt vele

Nem vagyunk kb sosem kettesben

Ráadásul ha ott alszik,ami elég sűrűn van akkor semmi nem is lehet köztünk nehogy meghallja

2022. dec. 15. 11:33
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Mégis vele éltél x ideig. Most azt kéred változzon meg. Az elején kellett volna megbeszélni, amikor anyuci minden nap megjelent. Kb 1 hét után.
2022. dec. 15. 11:38
 28/40 A kérdező kommentje:

Eleinte azért nem volt gond mert én külföldön dolgoztam és két heteztem és akkor ugye együtt sem laktunk .

Örültem,hogy nincs egyedül amíg kint voltam.

Aztán most három hónapja mióta együtt lakunk ez már nekem picit sok.

Egy tündér az anyukája de valóban O a fontosabb ebben a kapcsolatban

Ezt megértem nem is ezzel van a gond

Hanem Csaba viselkedésével

2022. dec. 15. 11:47
 29/40 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező te se vagy normális. A kérdésben még sírsz, hogy; idézem "Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk ." Akkor miről beszélünk? Te simán újrakezdted volna vele csak hoppon maradtál. Felesleges drámázni. Ha mindig otthon van, bérelj egy teherautót és hozd el a cuccaid.
2022. dec. 15. 12:25
 30/40 anonim ***** válasza:
Hány évet voltatok együtt, hogy még bútoraid is vannak ott?
2022. dec. 15. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!