Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?
Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .
Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.
És azóta sem keres.
Amin összekaptunk :
Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.
Dehát én nem szakítottam vele
Nem értek semmit
Érdekes, a gyk progresszív női részlege nehezményezi az anyós jelenlétét, amit épp nem látnak, hogy pontosan ugyanúgy üzemelnek ők maguk is...
végülis kicsúcsosodik a kontrollmánia, lényegében erről szól az egész.
Várjatok egy kicsit
Valamit nagyon félre értettetek
Én nem mondtam hogy válasszon vagy bármi
Én annyit kértem ha jön is a kirándulásra ne aludjon ott
És hogy ne minden nap csak minden másnap jöjjön
És mint fentebb írtam ,végén belátta hogy igazam van aztán két óra múlva írta hogy vége
Itt anyunàl is szépen élünk nem azzal van a gond hogy haza kell költözzek hanem azzal hogy nem merek odamenni
Nem értitek ezt meg
Kellenek a cuccaim de rendesen félek ettől az embertől mert nem így ismertem meg
22
Ezt nagyon rosszul látod
Miért kell ott lennie anyósnak egész nap ?
Minden egyes nap?
Nem élünk együtt vele
Nem vagyunk kb sosem kettesben
Ráadásul ha ott alszik,ami elég sűrűn van akkor semmi nem is lehet köztünk nehogy meghallja
Eleinte azért nem volt gond mert én külföldön dolgoztam és két heteztem és akkor ugye együtt sem laktunk .
Örültem,hogy nincs egyedül amíg kint voltam.
Aztán most három hónapja mióta együtt lakunk ez már nekem picit sok.
Egy tündér az anyukája de valóban O a fontosabb ebben a kapcsolatban
Ezt megértem nem is ezzel van a gond
Hanem Csaba viselkedésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!