Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szombaton szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?

Figyelt kérdés

Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .

Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.

És azóta sem keres.

Amin összekaptunk :

Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.

Dehát én nem szakítottam vele

Nem értek semmit

2022. dec. 15. 08:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy 49 éves férfinél minden nap ott csücsül az anyja, akkor csak örülj, ha véget ért a kapcsolat. Ez még akkor is gáz lenne, ha egyedülálló férfi lenne, na de ha párja is van.....
2022. dec. 15. 08:44
 2/40 anonim ***** válasza:
74%

Ha a párom anyja minden nap jönne, önként szakítanék.

Mit tehetnél? Örülj neki.

2022. dec. 15. 08:48
 3/40 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem felnőtt, hanem egy óriáscsecsemő. Menjen aztán játszmázzon anyukával, és keressen más hülyét - ideig-óráig -, ha papásmamásra vágyik. Mit akarsz tőle? Amikor anyu elengedi, akkor jól elvagytok? Nem vagy normális te sem, ha 38 évesen egy ilyenre pazarolod az idődet, vagy bármilyen párkapcsolati elvárásaid, reményeid vannak vele...
2022. dec. 15. 08:51
 4/40 A kérdező kommentje:

3as ne haragudj Már de nincs elég bajom és akkor belém állsz ?

Szerinted ha normálisnak tartanàm,akkor nem tettem volna szová.

De én nem vagyok normális köszönöm !!!!!!!!!

Rúgjal csak te is belém

2022. dec. 15. 09:00
 5/40 anonim ***** válasza:
41%
2. hogy is fogalmazzak, 38 éves korban a legtöbb nőnek nincsen sok lehetősége már
2022. dec. 15. 09:07
 6/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem beléd rúgni volt szándékom, hanem felnyitni a szemedet, hogy ne akard vele újrakezdeni, mert nincs mit. És hogy a saját fejedben kellene először rendet tenni, mert az, amit ő csinál, totál nem normális, de az sem, hogy te egy ilyen embertől akarsz normális párkapcsolatot, anyuci nélkül. Nem fog menni, ők nagyon jól elvannak az anyjával szimbiózisban, a gyerekes reakciójából tisztán látszik, hogy anyuka pici fia, aki nem közel 50 évesen fog leválni, ha eddig nem tette. Erőltetheted, de itt úgyis te húzod a rövidebbet, és igen, te vagy a nem normális, ha ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni, és szándékosan olyan szekeret kergetsz, ami nem vesz fel.
2022. dec. 15. 09:07
 7/40 anonim ***** válasza:
97%
Ne írj neki többet, mert nem akar veled kommunikálni. Akármilyen nehéz engedd el.
2022. dec. 15. 09:08
 8/40 anonim ***** válasza:
37%
Én értek mindent. Ez a napi provokatív kamukérdésed.
2022. dec. 15. 09:12
 9/40 A kérdező kommentje:

Rettentően gyerekes az fix .

Nála van a fél életem mármint együtt lakunk és ott van mindenem

Én most hazajottem vidékre pénteken anyuhoz mert segitenem kell a boltba

És hétfőn jött volna értem és mentünk volna egy egy napos kirándulásra ahová jött volna anyuka is és ott is aludt volna velünk na akkor akadtam ki .(ezt mikor közölte akkor vesztünk össze )

Nyilván saját magamtól ezekre nem jövök rá ezért írtam ki hogy valaki erősítsen meg hogy nem én vagyok a hülye mert mi ez már hogy rám hárítja a szakítást nem akar velem beszélni nem jelentkezik holott a dolgaim is nála vannak.

Én írtam neki de el sem olvassa.

Pótolhatatlan cuccaim vannak nála nem 1-2 ruha .

2022. dec. 15. 09:13
 10/40 A kérdező kommentje:
8?????
2022. dec. 15. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!