Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?
Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .
Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.
És azóta sem keres.
Amin összekaptunk :
Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.
Dehát én nem szakítottam vele
Nem értek semmit
Ha a párom anyja minden nap jönne, önként szakítanék.
Mit tehetnél? Örülj neki.
3as ne haragudj Már de nincs elég bajom és akkor belém állsz ?
Szerinted ha normálisnak tartanàm,akkor nem tettem volna szová.
De én nem vagyok normális köszönöm !!!!!!!!!
Rúgjal csak te is belém
Rettentően gyerekes az fix .
Nála van a fél életem mármint együtt lakunk és ott van mindenem
Én most hazajottem vidékre pénteken anyuhoz mert segitenem kell a boltba
És hétfőn jött volna értem és mentünk volna egy egy napos kirándulásra ahová jött volna anyuka is és ott is aludt volna velünk na akkor akadtam ki .(ezt mikor közölte akkor vesztünk össze )
Nyilván saját magamtól ezekre nem jövök rá ezért írtam ki hogy valaki erősítsen meg hogy nem én vagyok a hülye mert mi ez már hogy rám hárítja a szakítást nem akar velem beszélni nem jelentkezik holott a dolgaim is nála vannak.
Én írtam neki de el sem olvassa.
Pótolhatatlan cuccaim vannak nála nem 1-2 ruha .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!