Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mióta veszekedtem a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta veszekedtem a párommal nem akar elő jönni a cicám mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Reggel nagyon csúnyán össze vesztünk én is kiabáltam hangosan pedig nem szoktam de most nagyon ideges voltam. 1 poharat is földhöz vágtam 😅 ami hangos volt.

Nagyon szeretem a cicát mindig jött az ölembe és dorombolt, imadom😍

Szekrény mögött van reggeltől nem jön ki 🤦🏻‍♀️ kaját és vizet oda tettem neki, evett ivott és ott van nem jön ki.

2,5 éves mióta megszületett velem van

2020. dec. 7. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Talán össze kellene zavarni.

https://www.youtube.com/watch?v=1tsIxNci_dE

2020. dec. 7. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az állatos kategóriában nagyobb segítséget találsz. De te ismered a macskád, viszonylag régóta veled van, úgyhogy neked kéne tudnod előcsalogatni.

Ha eszik és iszik rendesen, akkor nagy baj nem lehet, a macskák megmagyarázhatatlan állatok, majd előjön. Ha sokkolta volna a dolog vagy tényleg félne akkor nem evett/ivott volna.

2020. dec. 7. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Majd lenyugszik.
2020. dec. 8. 02:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Az állatos kategóriába írtam ki de át rakták nem értem miert🤦🏻‍♀️
2020. dec. 8. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Huu nálunk is volt olyan veszekedés, hogy a macska ki volt tőle. Elbújt az ágy alá és elkezdett hangosan morogni, abba hagytuk a veszekedést és megölelgettem, adtam a kajámból neki és megnyugodott.

Már előjött?

2020. dec. 8. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem jön elő 😢
2020. dec. 8. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb tojnia kell úgyis, akkor előjön, a cica tiszta állat. Vagy az almot is odatoltad neki a közelébe?
2020. dec. 8. 15:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Neeem toltam oda neki. Lehet éjszaka mikor aludtunk, csend volt kijott 🙄
2020. dec. 8. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor elég stresszben van még. A macskamenta hatással van rá?
2020. dec. 8. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!