Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta veszekedtem a párommal nem akar elő jönni a cicám mit csináljak vele?
Reggel nagyon csúnyán össze vesztünk én is kiabáltam hangosan pedig nem szoktam de most nagyon ideges voltam. 1 poharat is földhöz vágtam 😅 ami hangos volt.
Nagyon szeretem a cicát mindig jött az ölembe és dorombolt, imadom😍
Szekrény mögött van reggeltől nem jön ki 🤦🏻♀️ kaját és vizet oda tettem neki, evett ivott és ott van nem jön ki.
2,5 éves mióta megszületett velem van
Talán össze kellene zavarni.
Szerintem az állatos kategóriában nagyobb segítséget találsz. De te ismered a macskád, viszonylag régóta veled van, úgyhogy neked kéne tudnod előcsalogatni.
Ha eszik és iszik rendesen, akkor nagy baj nem lehet, a macskák megmagyarázhatatlan állatok, majd előjön. Ha sokkolta volna a dolog vagy tényleg félne akkor nem evett/ivott volna.
Huu nálunk is volt olyan veszekedés, hogy a macska ki volt tőle. Elbújt az ágy alá és elkezdett hangosan morogni, abba hagytuk a veszekedést és megölelgettem, adtam a kajámból neki és megnyugodott.
Már előjött?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!