Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szombaton szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szombaton szakított velem,miutàn veszekedtünk. Azóta nem keres nem ír nem hív,amikor hívtam annyit írt,hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetek ?

Figyelt kérdés

Hétfőn írtam neki annyit,hogy nagyon sajnálom és szeretném,ha újra kezdenénk .

Annyit írt erre, hogy még talán a jó isten sem tudja mit hoz a jövő.

És azóta sem keres.

Amin összekaptunk :

Felnőtt emberek vagyunk ( ő 49 én 38)és anyukája minden nap ott van velünk,amit szóvá tettem de végül megbeszéltük, hogy igazam van de rá néhány órára szakított velem mert hogy ő csak tartja magát ahhoz amit én mondtam.

Dehát én nem szakítottam vele

Nem értek semmit

2022. dec. 15. 08:26
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

5

Ez igaz

De így nem is akarom

Inkább maradok egyedül

De nem egy 50 éves gyerekkel de ez szörnyű érzés őrlődök az az igazság mert rám hárít valamit ,amit nem is tettem meg

2022. dec. 15. 09:15
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok.

De neked nem esik le.

Nem akar újrakezdeni semmit.

Könyveld el, fogadd el, hogy vége.

2022. dec. 15. 09:15
 13/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell az engedélye ahhoz hogy elhozni a cuccaidat. Oda mész és elhozod. Gondolom van kulcsod
2022. dec. 15. 09:16
 14/40 anonim ***** válasza:
89%

És hétfőn jött volna értem és mentünk volna egy egy napos kirándulásra ahová jött volna anyuka is és ott is aludt volna velünk na akkor akadtam ki

Ne bánd... soha nem leszel első helyen. Vén f*rok az exed és még az anyján csüng. Jó, hogy az ágyba nem fekteti közétek. Majd még extra gyerekes viselkedésként duzzog, eltűnik. Hagyjuk már... Nincs neked erre 38 évesen időd.

Volt ilyen 40+-os hapsival kapcsolatom, ahol anyukával szombaton végig kellett járni a környék összes piacát, aztán délután mi ketten bejártuk a pennyt és az aldit, a mama által az akciós újságokban bekarikázott termékeket vadászni. Valamint a papával főzték a pálinkát, haza kellett futkozni mert meg kell keverni a cefrét.

Gyereke van, nekem is. Nyár, szombat, kirándulni készülünk. Anyuka felhívja, hogy fiam akkor állunk neki betonozni a kapubejárót, hol vagy...?? De nem szóltatok erről. Most szólunk. Marha szerencsém volt, hogy "elengedték" de sztem csak azért, mert a kislánya épp nála volt.

Ne bánd. Keress felnőtt férfit az óriáscsecsemő helyett. Aki nem hármasban utazik el veled. Majd esetleg nászútra is.

2022. dec. 15. 09:22
 15/40 A kérdező kommentje:

12

Nem esik le bocsi hisz együtt élünk és akkor csak így eltűnik !?

Ha nem beszél velem hogy állítsak csak úgy oda a cuccaimért amihez költöztető kell

Nem ruháim vannak ott hanem bútorok minden

Te oda mernél csak úgy állítani?

Ez szerintem nem így működik hogy kodobok valakit akivel együtt élek és aztán eltűnök mint szürke szamár a ködben .

Most nem rosszból de tényleg én vagyok ilyen hülye hogy ezt rosszul látom ?

Az exem akivel együtt éltünk,mikor szakítottunk utána én nem csináltam ilyet hogy nem tárgyaltam vele pedig én számítottam mert elmúlt a szerelem.

Mégis emberi módon mindent megbeszéltünk mikor jön pakolni és a mai napig jóba vagyunk köszönünk egymásnak írunk születésnapra stb

Nekem ez az egész ezért ennyire felfoghatatlan de nyilván azért amit a 14-es ír hogy dizzog és eltűnik mint egy gyerek.

2022. dec. 15. 09:31
 16/40 A kérdező kommentje:
Aaa bocsánat a helyesírási hibák miatt de nagyon ideges vagyok.
2022. dec. 15. 09:32
 17/40 anonim ***** válasza:
96%
Én odamennék egy teherautóval és elhoznám a cuccaimat. Lehetőleg akkor amikor munkában van. Kell a fenének a dráma.
2022. dec. 15. 09:37
 18/40 anonim ***** válasza:
78%

Azt írtad, hogy összekaptatok és szakítottatok, most meg már arról van szó, hogy ki is hajított a közös lakásotokból?

Ha ott éltél, van kulcsod. Bemész, összepakolsz, és hívsz költöztetőket, amikorra tudsz, nem kell ehhez beszélni. Ha lecserélte a zárat, akkor rendőrt hívsz és felmutatod a lakcímkártyádat, és intézed, ami kell, lehetőleg minél hamarabb, már ha fontosak a dolgaid.

2022. dec. 15. 10:03
 19/40 A kérdező kommentje:

Azt én nem mondtam hogy kihajított a lakásból de amiket leírtam azok után mégis mire számítsak?

Biztos nem arra , hogy jövő héten haza megyek ahogy alapból is tervben volt.

Nem keres nem ír szakított

Nyilván akkor mennem kell onnan.

Ő otthonról dolgozik,otthon van az iroda.

Olyan sajnos nincs hogy nincs otthon .

Majd akkor is biztos nem szól hozzám

Nem ismerem ezt az embert

Nem vele éltem két évig

Ha megcsalom embert ölök akkor megértem hogy nem szól hozzám

Nekem csak ez nem fér a fejembe

Ennyire duzzog és gyerekes 50 évesen hihetetlen számomra

2022. dec. 15. 10:19
 20/40 anonim ***** válasza:
89%
Mit nem értesz azon, hogy anyuci a fontosabb? És mi nem elég világos azon, hogy újrakezdésnél nem lesz jobb semmi, minden úgy marad, ahogyan volt? Egyáltalán miért gondolod azt, hogy te érsz neki annyit, hogy leváljon az anyjáról? Ha érnél, akkor nem jutottatok volna el a szakításig.
2022. dec. 15. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!