Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon ciki nőként a kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki nőként a kevés szex miatt szakítani?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam vele megbeszélni a dolgot, nem lett eredménye, minden maradt a régiben. Fiatal vagyok, úgy érzem, nekem ez így nem elég. Megmondom őszintén, semmi más oka nincs annak, hogy így érzek, csakis a szex, pedig én sem vagyok egy nimfomán. Normális igényeim vannak úgy érzem, de huszonévesen nem kéthetente egyszer szeretnék szexelni. Türelmes voltam, de fél éve ez a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy így érzek, néha el is bizonytalanodom, hogy talán rosszul döntök. Mi a véleményetek, ti szakítanátok, vagy nagyon gáz, hogy így gondolkozom, és az én felfogásommal van baj?
2022. dec. 8. 17:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 ezt egy szexuálpszichológusnál olvastam, hogyha ennyire különbözőek az igények a feleknél ez lehet egy megoldás is egy ilyen helyzetben.
2022. dec. 8. 19:52
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
#21 Megoldás...kinek és mire? A passzívabb fél tutira szenved a kényszerszextől. Az aktívabb félnek sem hiszem, hogy kielégítő lenne az ilyen kényszermenet. Sőt, kifejezetten megalázó "Jólvan, megduglak, csak hagyjál már békén". Ennél egy szakítás is jobb.
2022. dec. 8. 20:03
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
Basszus, igazad van. :D De egy ennyiért sajnálnék eldobni egy kapcsolatot, ez egy kapcsolatnak az 5 százaléka mondjuk. Érdemes eldobni ha 95 százalékban minden ok? :D
2022. dec. 8. 20:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
23. Ha a szex kevés akkor az rá megy a lelki dolgokra is, így nem lesz az 95 %-os sehogy sem..
2022. dec. 8. 20:27
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
#23 Meggyőződésem, hogy a szexuális vágy megkopása sosem maga a probléma, hanem egy tünet. Hasonló helyzetben a lelki eltávolodást igyekszem helyrehozni. (Bár idáig sose fajult a helyzet, hogy a párom csak kéthetente egyszer kívánjon). Az őszinte és kizárólagos egymásra figyelés nagyon fontos, mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni. Ha úgy érzed, hogy fizikailag egy térben vagytok ugyan, de mégis mintha másik bolygón lennétek, az baromira megnehezíti a testi kapcsolódást. Elcsépelt közhely, hogy randizzon a pár akkor is, ha már együtt élnek. De itt nem a gyertyafény, meg az elutazás meg az étterem meg az anyámkínja a lényeg, hanem az egymásra figyelés. De az is csodát tud tenni, ha valami kedveset mondok. Ha azzal piszkálod a másikat, amit rosszul csinál, az garantáltan nem fogja beindítani. Sokkal hatékonyabb, ha azt mondod a másiknak, amit jól csinál, amiért szereted. Én kezdek el adni ahelyett, hogy azt várnám, a másik kezdjen el adni. Ez persze roppant kockázatos. Nem mindig van viszonzás (vagy nem azonnal, vagy nem úgy, ahogy én azt elképzeltem), és az rossz érzés. De előbb-utóbb sikerül kapcsolódni.
2022. dec. 8. 20:37
 26/28 anonim ***** válasza:
86%
#25 Azt gondolom, hogy fontos az egymás iránti kíváncsiság, nyitottság. Érdekeljen a másik napja, amik vele történtek. Hogyha ezt egy nő nem érzi, akkor hajlamos arra, hogy tudata alatt szexuálisan elutasítja magától a másikat, mert ha a másik fél nem kiváncsi rá, akkor szexuálisan ő sem lesz kiváncsi rá, ez leginkább nőknél jellemző.
2022. dec. 8. 20:58
 27/28 anonim ***** válasza:
73%
Ezért fontos a tudatalattit a felszínre hozni, hogyha jobban értjük magunkat, a társunkkal is jobb lesz a viszonyunk.
2022. dec. 8. 20:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Most biztosan nem ezt szeretnéd olvasni, de úgyis szét fogtok menni. Ha nem most, egy ev múlva.

Nekem 3 éves kapcsolatom ment rá erre.

Első éven annyira nem is tűnt fel, sokáig amiatt hogy nem találkoztunk sűrűn, egész nap program, este hulla fáradtan ágyba, hétköhnap munka, hétvégén egyetem...tehát bár hiányzott a dolog, nem csináltam belőle nagy ügyet. Aztán egy idő után finoman megemlítettem, amiket sajnos viták követtek. A vitákat sértődöttség, majd az követte, hogy még kevesebb lett. Volt olyan hogy 2 hónapig nem volt semmi. Ez már a vége felé volt. Közben beleszerettem másba, de elhessegettem és kitartottam a párom mellett. Mindhiába, végül ő szakított velem, mondván előtte többször is, nem leszek mindig ilyen szégyenlős fajta hogy ne ismerkedjek. Nincs olyan hogy bemagyarazod hogy Te csak őt akarod. Nem fog működni így. Nagyon sajnálom.

28N

2022. dec. 9. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!