Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon ciki nőként a kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki nőként a kevés szex miatt szakítani?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam vele megbeszélni a dolgot, nem lett eredménye, minden maradt a régiben. Fiatal vagyok, úgy érzem, nekem ez így nem elég. Megmondom őszintén, semmi más oka nincs annak, hogy így érzek, csakis a szex, pedig én sem vagyok egy nimfomán. Normális igényeim vannak úgy érzem, de huszonévesen nem kéthetente egyszer szeretnék szexelni. Türelmes voltam, de fél éve ez a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy így érzek, néha el is bizonytalanodom, hogy talán rosszul döntök. Mi a véleményetek, ti szakítanátok, vagy nagyon gáz, hogy így gondolkozom, és az én felfogásommal van baj?
2022. dec. 8. 17:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23%

Vajon mi lehet a probléma? Én mindig inkább a másik félre, az érem másik oldalára vagyok kíváncsi. Mert mindig, alattomos módon megbujik egy tényező, egy ok, ami akciót gerjeszt és idővel jön a reakció is ugye.

Beszéltél vele, mit mondott, miért ilyen kevés az igénye? Hány évesek vagytok?

Én nem adnám fel ilyen könnyen, volt, hogy én is majdnem, de csak majdnem szakítottam, gondolkodtam a krvázáson is, de félek a betegségektől...

Három, de inkább négy év volt mire rendszereződött úgy ahogy a testiség a párommal.

2022. dec. 8. 18:20
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Én azt gondolom, hogy a hálószobai gondok nem a hálószobában kezdődnek.

Hogyan zajlanak ezek a megbeszélések? Mit mond a barátod, miért nem kívánja a szexet? Mennyire nyitott a probléma megoldására? Pl.egy általános kivizsgálásban benne lenne? Egyes betegségek előidézhetnek libidócsökkenést. Mennyire vagytok nyitottak a párterápiára? Mennyire tudtok őszintén egymásra figyelni?

2022. dec. 8. 18:26
 13/28 A kérdező kommentje:
Az a válasza, hogy neki ennyi az igénye, egyébként szerinte ennyit szexel egy átlagos pár is. Szerintem meg nem.. Ezzel a válasszal nem is tudok mit kezdeni, valószínűleg csak rám unt, hiszen az elején egyáltalán nem ez volt. Gondolom, nem akar megbántani, de megerőltetni sem fogja magát.
2022. dec. 8. 18:34
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem ciki, ha nem tudtok megbeszélni, akkor később még szarabb lesz.
2022. dec. 8. 18:37
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet, hogy inkább nem szeretne megbántani? Mi van ha te változtál, lehet meghiztal, nem adsz magadra, hanyag lettél stb és már nem kíván úgy ezek miatt.
2022. dec. 8. 18:43
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, Te igazából mit szeretnél? Menni vagy maradni? Ha te már nem szereted a barátodat, akkor szakíts. A folyamatos elutasítástól bizony ki lehet ábrándulni. Ha meg inkább maradnál, akkor bizony el kell fogadnod, hogy a barátodnak ennyi az igénye. De akkor azt őszintén el kell fogadnod, nem csak úgy nagy duzzogva beletörődni. Egy hosszútávú kapcsolatban ingadozhat a testi vágy intenzitása.
2022. dec. 8. 18:57
 17/28 anonim ***** válasza:
22%
Én a helyetekben, ha akarnám ezt a kapcsolatot megmenteni azt tenném, hogy: tegyük fel neki van egy héten 1 alkalmi igénye, neked meg van 5, próbáljátok ki, hogy te is hagysz az igényeidből ezért leengedsz heti 2-3 alkalomra, ő pedig a heti 1 alkalmat felviszi 2-3 alkalomra. Ide meg mindkettőtök akaratára szükség van, nem csak neked kell elengedned az igényeidet, hanem neki is és lesz egy arany-középút.
2022. dec. 8. 19:31
 18/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha ennyi az igénye, akkor nem tudsz mit tenni! Nem fog változni. Vagy tartasz több partnert, akár etikusan is a pároddal megbeszélve.
2022. dec. 8. 19:37
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ez így nemi erőszak. Ha úgy fekszel le valakivel, hogy a partnered nem akarja, az erőszaknak minősül. Annál meg kevés borzalmasabb dolog van, amikor a saját társad követ el rajtad erőszakot. Nagyon szutyok helyzet, mert nem a klasszikus, egyértelmű, bíróságon is bizonyítható nemi erőszak, hanem egy nagyon alattomos, sokáig nem is tudatosuló, belülről, lassan felemésztő nyomás.
2022. dec. 8. 19:40
 20/28 anonim ***** válasza:
19%
30 évesen napi 3-5 .. mit kamuzik a tejfeles szaju hogy az a normalis?? 20 evesen napi 8 is megvolt .
2022. dec. 8. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!