Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakitanak a párok a szex miatt?
Mindenkinek más a fontos egy kapcsolatban, van, akinek a szex is fontos része.
Én se tudnék középszerű szexszel leérni az életemet, nem is vágyok semmiben a középszerűségre, a büdös életben nem leszek még egyszer ilyen fiatal és szép meg szexi, majd megalkuszom a sírban.
Ez nem teljesen a szexről szól, legalábbis nálam nem. Én éltem ilyen kapcsolatban, a hiábavalóság érzését tapasztaltam meg, ami szép lassan megfalatozta az önbizalmam is.
Mindig is ápolt, mások által (és a párom által) dögösnek tartott csaj voltam/vagyok. Rendszeresen sportolok, csajosan öltözöm, megnéznek az emberek. De tehettem bármit abban a kontextusban, úgy éreztem magam, mint akitől elfordult a világ. Aki odáig lett volna értem, azzal nem lehettem semmilyen kapcsolatban, és nem is akartam a párom mellett. A párom, akivel pedig ezt az egészet megélhettem volna, mulya volt és passzív. És ott voltam, mint olyan nő, aki áldoz azért, hogy jó nő legyen és maradjon és mégis láthatatlan voltam a kapcsolatomban, a világ számára meg a kapcsolatom miatt.
Azért ez az érzés eléggé gyomronvágott. És nem voltam idős, 22-23 évesen az nem normális, hogy úgy érzed, megöregedtél. És én azt éreztem. A korosztályom randizott, szexelt mindenhol és mindenkivel, én meg az egyetlennel, aki engem választott, nem tudok? Más a nyári fűben, a várromok között, a zuhanyzóban csinálja, kívánják, imádják, ha felvesz egy szép fehérneműt, eszébe jut az előző este élménye. Én pedig csak vagyok, mint a szürke szar, aki halvány mosollyal válaszol a boltban a vele flörtölő pénztárosnak, mert tudom, hogy nem lehet. És otthon sem lehet. Sehol sem lehet, nulla szexuális kisugárzásom volt ettől az egésztől.
Borzalmas egy ilyen kapcsolatban élni. Aztán lehet más máshogy éli meg.
Off Amikor én meg errol kérdest irtam ki hogy miért más férfiak veszik észre a nőket a saját párjuk meg nem, még én lettem elhordva mindennek. Hiaba írtam hogy altalanos jelenség.
Kérdésre
Nálam a szex masodrangu
Azaz ha egy kapcsolat egyeb okokbol nem működik, az teszi fel az i-re a pontot, hogy úgyis rossz a szex is. Könnyebb így szakitani is.
"Egy kapcsolatba nem az a legfontosabb."
aztán a párod elkezdeni ezt a nem túl fontos dolgot másvalakivel pótolni, aztán hirtelen neked is a világ legfontosabb dolga, illetve szakítóok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!