Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Ha azért szakítanának veletek mert kicsi a péniszetek, a szakító fél ezt mondja el vagy találjon ki valami mást?
Ez már a bdsm előszobája hogy elvezitek ha megaláz titeket egy nő.
Én nem tudom ebbe beleélni magam, de úgy vélem hogy nem szeretném ha olyan miatt kritizálna meg amiről nem tehetek
“A végén még magából kikelve ordít és téged mond el mindennek.”
Akkor most az a baj, hogy megbántod, vagy a saját egódat félted (nehogy leszóljon)?
#7: Mindkettő. Miért baj, ha szempont, hogy a férfi ne legyen hirtelen agresszív? Aztán lehet, hogy nem mindenki frusztrált ennyire a mérete miatt és csak nekem nem volt szerencsém.
Mondjuk ha telefonon vagy üzenetben szakít, akkor nem érdekes.
Akármilyen is a kapcsolat, azért az alap elvárás, hogy a felek legyenek őszinték egymással. (Máskülönben nincs értelme.)
Ha egy csaj csak azért akarna velem szakítani, mert nem vagyok neki "elég", de amúgy meg minden más jó lenne neki, akkor azt a választ adnám neki, hogy: Bocsi, de úgy tűnik, hogy csak ennyit érdemelsz... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!