Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk, Férfiak! Ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Ha azért szakítanának veletek mert kicsi a péniszetek, a szakító fél ezt mondja el vagy találjon ki valami mást?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 08:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
Úgy intézném, hogy szakítson
2022. ápr. 24. 09:34
 12/24 anonim ***** válasza:
21%
Vizuálisan mutassa be a nő-, érzékeltesse, hogy neki ez a méret nem jó, nem elég:).
2022. ápr. 24. 10:11
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
#11 Az a sajnálatos és elkeserítő, hogy te ezt tényleg komolyan gondoltad, és sokan mások is ezt teszik, akár más okból kifolyólag is. Szokás itt a pasikat ócsárolni, de a legalajasabb húzásokat általában csajok teszik meg. Nem véletlenül van, hogy az öngyilkosságok 75%-a férfi.
2022. ápr. 24. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Valljuk be. A nők nagy része azért nem vállalja fel, hogy a kis farok miatt szakít, mert akkor Ő lenne a “gonosz”, aki képes olyan dolog miatt szakítani ami a másiknak nem egy hibája hanem egyszerűen egy előnytelen adottsága, amibe nincs beleszólása…

És mivel nem akarják, hogy Ők legyenek a “gonoszak”, ezért inkább kitalálnak valamit, hagy érezze csak rosszul amiatt a pasi magát.

Az, hogy később a pasi emiatt lehet hogy olyan tulajdonságán akar majd változtatni, amivel nincs is baj, már mellékes, már nem az adott nő problémája…

2022. ápr. 24. 10:31
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Soha nem tennék szóvá olyan tulajdonságát amiről nem tehet.

Az meg egyenesen engem minősítene, hogy minek vagyok vele, ha nem felel meg a méretei?

Ezek ugyanúgy kiderülnek hamar mint ahogy a mellméret nőknél.

Úgyhogy szakításról sincs szó, mert össze sem jövök olyannal aki nem tetszik.

2022. ápr. 24. 10:32
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
#14 Csak arra kérlek ne beszélj már butaságokat! Nincs olyan férfi aki ezért a lányt okolná. Hagyjuk már!
2022. ápr. 24. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

Nekem átlagos méreteim vannak. Mégis rosszul esne, ha valaki, akit bizalmamba fogadok, egyszer csak előáll, hogy kicsi a farkam. Én sem mondanám el egy nőnek, hogy nem tetszik a mellformája, vagy löttyedt és lelombozó a feneke.

Ezt úgy hívják, hogy tapintat. Tudom, nem divatos szó, de én már csak ilyen régimódi vagyok.

2022. ápr. 24. 10:51
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

#17.

Átlagos péniszméret miatt kb. senki nem fog elküldeni… Jócskán átlagalatti péniszméret miatt, pedig igencsak sokan.

Lehet tapintatos vagy, de az empátia nem az erősséged.

Egyébként Te kidobnál egy nőt a löttyedt feneke miatt?

Azon ráadásul még változtatni is tudna, edzéssel…

Nekem nagyon kicsi a péniszem.

Dobott már bomba nő az első szex után, azzal hogy kicsi a farkam… Normálisan mondta el, hogy neki ez nem elég.

A lelkem megnyugodott, a kedvességének örültem és díjaztam az őszinteségét is… Persze szomorú is voltam, de el KELL fogadnom, hogy ez így vele nem működne, mert nem tudom megnövelné a farkamat.

De ott a vigasz, hogy LEGALÁBB NEM ÉN TEHETEK RÓLA!

És szakítottak már velem úgy is, hogy mismásoltak, nem voltak velem egyenesek, csak amikor nagyon értetlenkedtem, akkor utaltak a valódi okra, ami a kis péniszem…

Ez nagyon rosszul esett… Igenis megérdemlem, hogy tudjam hogy mi miatt dobnak.

2022. ápr. 24. 11:02
 19/24 anonim ***** válasza:
19%

"aki képes olyan dolog miatt szakítani ami a másiknak nem egy hibája hanem egyszerűen egy előnytelen adottsága, amibe nincs beleszólása…"

És? Rengeteg dologrol nem tehetsz, mégis kizaro ok. Ez párkapcsolat! Bármi, ami neked nem megfelelő kellő indok arra, hogy ne jöjj össze valakivel. Akár tehet róla, akár nem.

Amúgy meg bárki bármit mond, ne mondd el. Nem fogják értékelni az ilyen őszinteséget.

2022. ápr. 24. 11:45
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Én nem mondanám el, ha péniszről lenne szó, minden egyéb esetben igen.

Volt valami mondásszerűség…

“Egy férfi attól fél a legjobban, hogy lekicsizik a péniszét”

“”Egy nő pedig attól, hogy ez miatt agyonütik””……….

2022. ápr. 24. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!