Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Ha azért szakítanának veletek mert kicsi a péniszetek, a szakító fél ezt mondja el vagy találjon ki valami mást?
Egy férfiban örökre benne maradhat ez, ha elmondod. Véletlenül se modd el.
Amúgy nem értem ezt, ha kinyal úgy, hogy a füled ketté áll, akkor mi olyan nagy baj? Ha nagy méretre vágysz vehettek egy vibrátort is, amivel csinalja neked miközben nyal. Ha amúgy minden jó. Viszont szerintem inkább kémia hiányzik… én azt is mondanám neki szakításkor. Arról sem tehet és nem alázod meg.
Te jó ég! Hogy itt mik hangzottak el, vagyis íródtak le vélemények.
Attól tartok... még sokan vannak, kik nem tanulmámyoztàk a Kàma-Szutrát. Pedig abban igen részletesen írnak több ezer éves tapasztalásokat rendbe azedve arról, h. mily sok lehetőségük van nőknek, férfiaknak...
Kedves kérdező!
Azon a véleményen vagyok, (már élhangzott többször is), ha NEM őszintén azt mondja el az ember, amit gondol... akkor nincs értelme az életnek.
Ha egy nőnek/férfinak tényleg annyira fontos a méret, h. összepasszoljanak, akkor azok még ott tartanak, hogy a "boldogító" szex... az a fontossági sorrend csúcsán tündököl.
De ez nem tart èletünk végèig. Jó esetben. Mert van még ezer más dolog is, amiért érdemes èlni és érdemes együtt lenni.
Egyèbkènt... hol van az előírva, hogy akinek nagy méretű a "nemi berendezése" (nőknél a mell és a vagina), azokból jó anya/apa éa/vagy jóban/rosszban is egymás mellett kitartó pár kesznek? 🤔
Vagy ez már nem is szempont?
Ahogyan öregszik és löttyed mindene... úgy majd simàn lecserèlem a 40-est két huszasra?
Mi vajon egy társ? Mint egy autó? Egy használati eszköz?
Ha elkopott, összement, akkor lidobom és veszek egy másikat? Egy frissebb verziót belőle?
Hááát... nem tudom.
Szóval a farok/mell méret egy dolog. És ha én annyira nagyon igényes vagyok a méretre... akkor legyen már annyi vér a pucámban, hogy pontosan AZT MONDOM EL NEKI, ami miatt szakítok vele. És NEM hantázok, csak hogy neki jobb közérzete legyen. Így legalább tisztázódik előtte, hogy a farkamra volt leginkább kiváncsi, s nem arra, ami még ezeken kìvül található rajtam, bennem...
Ha meg én mindezeken (az őszinteségén) besértődök... akkor az az én problèmám, s nem az övé. Ezzel nekem van dolgom, s nem neki.
Az ERŐ legyen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!