Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan él meg egy nő egy ilyen csalódást?
Jön egy férfi az életben, aki nem hasonlít az eddigiekre: jó megjelenésű, intelligens, humoros, magabiztos, a szexben önzetlen, és gyengéd. Szinte tökéletes.
De kiderül, hogy a közeledése mögött érdek volt. Azért foglalkozott a nővel, mert rajta keresztül akart elérni valamit (pl. fontos kapcsolatokat a nőn keresztül alakított ki, az üzleti ügyeihez). Aztán pedig hirtelen, szó nélkül eltűnik. Sehol sem lehet elérni, telnek a hetek, és nem jelentkezik.
Mi történik ekkor egy nővel?
1-es
Pontosan igy mukodik.
Ja nem.
Ez olyan mint egy wattpad fanfiction
De én ilyenkor összetörnék, próbálnám elérni őt, hogy magyarázza meg ezt az egészet, nem bíznék soha többet senkiben és csalódott lennék, kiüresedett
Xanaxal!
4 évif b*sztam az időt valakire, aki hazudott, nem is akart feleségül venni, csak igergetett.... de nem tette.
9
"A" nők?
Én nő vagyok, és soha nem csináltam ilyet.
Mesélj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!