Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingolast hogy viselitek?
Elozo fiu akit megismertem ugy erzwm nagyon megvaltozott a kapcsolat kezdete ota.
Persze lehet csak en nem lattam hogy milyen valojaban, de elegge megviselt az egesz.
Plusz azt vettem eszre, hogy ha nem tudnak siman eltunni akkor elegge meg nekik all feljebb.
Tudom nekem kene picit maskepp neznem ezt, nem ennyire magamra venni, de na.
Volt ilyen nekem is. Beszélgettünk itt nagyon sokáig. Mindenről. Tök jó volt minden, aztán egyik pillanatról a másikra huss. Én nagyon nem csípem ezt, ha valami nem tetszik a legtisztább elmondani. Anonim oldal, nem ismerjük egymást, nem tart semmiből normálisan elköszönni, és akkor nem marad kétség egyik fél részéről sem. Ez szerintem így lenne korrekt, de sokaknak nincs meg ez az alap intelligenciája.
31N
Ez mind oké,de mindig vigyázva volt arra, hogy minden egyes leírt/elhangzott szó teljesen felvállalható legyen kapcsolatban is. Igaz, hogy közben neki is lett kapcsolata,de én addig is abban voltam, tehát nem tudom hogy konkrétan min változtat ez,de bármiről is van szó, én elfogadom tiszteletben tartom. Csupán a ghostingolás ténye ami felett nem tudok teljesen elsiklani,nekem az is elég lett volna,ha közli,h "figyi bocsi de nekem ez így nem kóser ebből meg abból kifolyólag..." Én elfogadtam volna bármilyen őszinte indokot
Nyílván mindkét nemnél megvan ez. Ezzel nem lehet mit csinálni, csak szerintem ennek normális felnőtt embereknél így kellene történnie. De hát mindenhol vannak prolibb emberek.
#12:
Abban egyetértünk hogy indoklás nélkül nem szép dolog lelépni. Én is jártam már így, itt a gyk-n. Egyik nap még írt az illető, képet is küldött magáról, másnaptól meg eltűnt. Legalább leírhatta volna hogy miért tűnik el. Alapból nem ismerkedési céllal írogattunk, nem is kértem volna számon rajta semmit.
(#10-es vagyok)
Egyébként a napokban készített a ghostingolásról videót Némethi Erika önismereti tréner:
Randioldalakon/appokon azért szerintem van létjogosultsága az ignorálásnak. Tudom, hogy ez most lepontozást fog kapni. De nem gondolom, hogy ha épp elkezdtél komolyabban ismerkedni valakivel, ami miatt most nem akarsz másra is időt szánni, akkor külön magyarázkodnod kellene mindenkinek, aki rádír, hogy "bocs, most épp nem akarok beszélgetni". Főleg egy korai szakaszban levő ismerkedésnél bármikor változhat a dolog, rájösztök, hogy nem egymást keresitek, aztán újra ráirogatsz mindenkire, hogy "ok, most már szabad a pálya". Aztán ha jön még 1 ígéretes jelölt, megint kezdődik elölről? :D Vagy nem értem, ezt hogy gondoljátok.
Nyilván ha valakivel már beszélgettél, és úgy tűnsz el egyik napról a másikra, azzal én sem értek egyet. De az, hogy az elején is mindenkinek válaszolni kéne... szerintem túlzás.
Azt se ertem manapsag,ua valaki vele is megy egy kapcsolatba, az elso akadalynal ugymond, mer adjak fel?
Konkretan mar levegit nem lehet venni, mer azt is ha rosszul csinlja az ember akkor szevasz.
Persze biztos nem mindenki ilyen, de eleg sokan.
Valami szellemlanyt varnak, akivel meg nem is talalkoztak.
De mindegy is. Ok tudjak.
#17 Nem pontozlak le, de szerintem ettől függetlenül nincs az a helyzet amiben okés lehet az, hogy ghostingold a másikat. Főleg a csajok tekintetében, mert nekik jóval könnyebb dolguk van, mert még mindig a férfiaknak kell kezdeményezniük. Nem értem miért ciki őszintének lenni és miért elfogadott az, hogy letojod a másikat úgy hogy az meg veszi a fáradtságot, hogy rádírjon. Aztán meg várja, hogy mikor válaszolsz. kb. 5 mp megírni, hogy de most mással beszélgetek, ha esetleg nem jön össze, téged is szívesen megismernélek. Vagy csak szimplán kikapcsolni a fiókot, hogy addig láthatalan legyél a többi részére (mert a legtöbb appon van ilyen funkció). A legfrusztrálóbb amikor elvárják, hogy legyen valami frappáns indító szöveged, aztán meg rád se bagóznak, hiába hajtod magad.
Szerintem ez így lenne fair intelligens emberek között, de lehet én gondolom túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!