Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingolast hogy viselitek?
Elozo fiu akit megismertem ugy erzwm nagyon megvaltozott a kapcsolat kezdete ota.
Persze lehet csak en nem lattam hogy milyen valojaban, de elegge megviselt az egesz.
Plusz azt vettem eszre, hogy ha nem tudnak siman eltunni akkor elegge meg nekik all feljebb.
Tudom nekem kene picit maskepp neznem ezt, nem ennyire magamra venni, de na.
Ha valaki el akar tűnni, eltűnik. Nincs olyan, hogy "nem tud", mert onnantól egyszerűen ignorál.
A leírásodban egyébként nincs semmi konkrétum, a te szitudról semmi nem derül ki.
Nem sok konkrét dolgot írtál.
Hamar le kell zárni a dolgot. Nem kell senkinek könyörögni a figyelemért és a szeretetért. Józanul kell gondolkodni, át kell rágni magadban és feltenni magadnak a kérdéseket; megéri pitizni? Megéri ráerőszakolni magad? Megéri becsapni magad? Megéri hogy hazudjon hogy nem ért rá, dolga volt, elaludt? Mérlegre kell tenni hogy mennyit tesz meg érted, és te mennyit érte. Ne vesztegesd el a drága idődet, mikor ezidő alatt lehetsz olyan emberrel is aki minden porcikájával azon lenne hogy neked jó legyen és boldog légy. Erősnek kell lenni.
#7:
Ha te kapcsolatban vagy, akkor nem csodálkozz, hogy a "lány akivel összehaverkodtál, lekopott". Egy idő után ha sokat beszélgetsz valakivel, akár élőben akár írásban, akkor óhatatlanul is közelebb kerültök egymáshoz. Minél jobban megismered, annál több az esélye, hogy vonzó lesz számodra.
Ha a lány akit itt ismertél meg, ghostingolt, az vagy azért van, mert neki is van/lett párja, vagy egyre szimpatikusabb lettél neki, és nem akart lelkileg sérülni (mert neked párod van), nem akart hozzád közelebb kerülni. Sokan ezért sem hisznek a férfi-nő barátságban. Neked is mennyire hiányzik a csaj, miközben párkapcsolatod van. Hogy is van ez akkor? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!