Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ghostingot, azzal nem érdemes újra kezdeni, ha keres, mert megint ghostingolni fog?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 19:21
A kérdező szavazást indított:
biztos, hogy újra ghostingol
valószínű, hogy újra ghostingol
nem lehet tudni
érdemes újra próbálni
38 szavazat
1/6 Sunshinedoll válasza:
Nem azért nem érdemes, mert újra ghostingolni fog, hanem mert a ghostingolás az egy nagyon gyáva, éretlen, mindemellett kifejezetten méltatlan viselkedés, ami mindent elárul az illető kommunikációjáról és személyiségéről (vagy nagyon konfliktuskerülő, vagy nemtörődöm, vagy nem tudja értelmesen kifejezni az érzéseit) és elképzelésem sincs, hogy miért akarna valaki ilyen emberrel újrakezdeni.
2/6 anonim válasza:
Nem érdemes, mert újra el fog tűnni, tapasztalat.
3/6 anonim válasza:
Kérdés miért ghostingolt? Kapcsolat elején? Vagy ne adj isten a vége felé, ezért-azért, pl mert nem tudott eligazodni a teljesen zavarodott partner gondolatain és időt akart neki adni, hogy szedje össze magát és döntse el mit akar? Ilyet is hallottam már. Ez szerintem indokolható és bizony akkor szedd magad gyorsan össze és döntsd el mit akarsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Kapcsolat elején volt. Igaza van az 1-esnek. Az élet más területein is hasonlóan viselkedhet az illető, abból pedig jó párkapcsolat sose lesz.
2021. nov. 7. 21:21
6/6 anonim válasza:
Nekem is tapasztalat, többször bedőltem neki és kb 4.jére is ghostingolt... Most már utcán is kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!