Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet?
Csütörtökön szakítottunk a barátnőmmel, mert igazából kihűlt a kapcsolat, ezzel tisztában vagyok, mert én hagytam kihűlni, sajnos tavasszal családi tragédia történt, és debressziós lettem, teljesen magamba fordultam, nem voltam életvidám, nem voltam motivált, nem szerettem az életet, és nem tudtam annyi szeretetet és törődést adni a páromnak, amennyit érdemelt volna.
Mire kijöttem a depresszióból már sajnos késő volt, és szakítottunk.
Szakításkor 3 órát sétáltunk, öleléssel és végülis csókkal búcsuztunk el.
Az a helyzet, hogy ameddig depressziós nem lettem, minden a legjobban klappolt, csak utána esett ki a kezemből az "irányítás", tudom, hogy hol hibáztam, tudom, hogy mit hiányolt tőlem a volt barátnőm, tudom, hogy mit kéne javítanom, viszont szeretem annyira, mint ember, hogy nem próbálkozok nála, ha azt mondjátok, mert tényleg tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes-e próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet.
Azért elèg szépen elítéltétek szerencsétlen nőt, de arról még egy szó sem esett, hogy neki mit kellett átèlnie a kérdező mellett.
Igen, meghalt valaki, igen, gyász, igen, hónapokig eltart, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy van mellettünk valaki, és neki is jólesik, ha megkérdezik tőle, hogy van.
Ez nem így működik, hogy valaki akármeddig képes támogatóan és toleránsan viselkedni, miközben vissza nem kap belőle semmit.
Honnan tudjátok, hogy a nő életében eközben minden rendben volt, vagy hogy a kérdező nem vont-e meg tőle minden érzelmi viszonzást?
Persze, tudja az ember, hogy talàn mem tart örökké a gyász meg a depresszió, de egy idő után kiborul, aztán kiég a viszonzatlanságban.
Honnan tudjátok, hogy nem támogatta?
Lehet, hogy támogatta, csak az egyoldalúságban elfogyott ő maga is egy idő után.
Nem lehet elvárni senkitől, hogy huzamosabb ideig egyoldalúan adjon.
Romantikus gesztus az is, hogy gyere, bújj ide hozzám, vagy ölelj meg. De ha ennyi sincs hosszú ideig, az igenis megölheti az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!