Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes még próbálkoznom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Csütörtökön szakítottunk a barátnőmmel, mert igazából kihűlt a kapcsolat, ezzel tisztában vagyok, mert én hagytam kihűlni, sajnos tavasszal családi tragédia történt, és debressziós lettem, teljesen magamba fordultam, nem voltam életvidám, nem voltam motivált, nem szerettem az életet, és nem tudtam annyi szeretetet és törődést adni a páromnak, amennyit érdemelt volna.

Mire kijöttem a depresszióból már sajnos késő volt, és szakítottunk.

Szakításkor 3 órát sétáltunk, öleléssel és végülis csókkal búcsuztunk el.

Az a helyzet, hogy ameddig depressziós nem lettem, minden a legjobban klappolt, csak utána esett ki a kezemből az "irányítás", tudom, hogy hol hibáztam, tudom, hogy mit hiányolt tőlem a volt barátnőm, tudom, hogy mit kéne javítanom, viszont szeretem annyira, mint ember, hogy nem próbálkozok nála, ha azt mondjátok, mert tényleg tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes-e próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet.

2021. okt. 10. 07:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Amíg az életedben a nő nem vesz részt, csak sétálgattok, csókolózgattok, meg szexeltek (gondolom), addig felesleges másokat magaddal kínozni. Ha mondjuk természetes lenne, hogy a párod a tragédiában is támasz, akkor nem mentetek volna szét.
2021. okt. 10. 07:52
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Én ezt úgy látom, hogy családi tragédia miatt depressziós lettél, és a barátnőd nem támogatott. Sőt még tőled várta el, hogy működtesd a kapcsolatot, amire akkor képtelen voltál. Önhibádon kívül, mivel rottyon voltál lelkileg. Na egy ilyen nőt én úgy ott hagynék, mint a huzat. Nehogymá még te kuncsorogj! Amíg buli van, nem nagy kunszt társnak lenni, de az az igazi, aki a bajban is kitart melletted, és támogat. De javíts ki ha tévedek.
2021. okt. 10. 07:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Meg tudom érteni, mert sajnos magamba zuhantam nagyon, volt, hogy nem is nagyon beszéltem, sajnos összevoltam törve lelkileg, és fizikailag fájdalmat éreztem, nem tudtam neki annyi törődést és romantikus gesztust adni, mint amennyit kellett volna, és így eltávolodtunk, mire lelkileg rendbeszedtem magam a terápiák hatására, addigra már késő volt.
2021. okt. 10. 08:03
 4/19 anonim ***** válasza:
33%

Azért elèg szépen elítéltétek szerencsétlen nőt, de arról még egy szó sem esett, hogy neki mit kellett átèlnie a kérdező mellett.

Igen, meghalt valaki, igen, gyász, igen, hónapokig eltart, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy van mellettünk valaki, és neki is jólesik, ha megkérdezik tőle, hogy van.

Ez nem így működik, hogy valaki akármeddig képes támogatóan és toleránsan viselkedni, miközben vissza nem kap belőle semmit.

Honnan tudjátok, hogy a nő életében eközben minden rendben volt, vagy hogy a kérdező nem vont-e meg tőle minden érzelmi viszonzást?

Persze, tudja az ember, hogy talàn mem tart örökké a gyász meg a depresszió, de egy idő után kiborul, aztán kiég a viszonzatlanságban.

2021. okt. 10. 08:07
 5/19 A kérdező kommentje:
Így van ne hibáztassátok, nem is az volt a kérdés, hogy kinek a hibája volt, mert az enyém volt, az volt a kérdésem, hogy érdemes-e újra próbálkoznom, ha tudom pontosan, hogy mit hiányolt, és tudom azt is, hogy ezt megtudom neki adni?
2021. okt. 10. 08:13
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem azert, hogy tamadjam a lanyt, de ha valoban mely es jol mukodik a kapcsolat, ezeket a dolgokat meg szakitas elott lehet tisztazni. Kerdezo, most ugy allitod be, mintha a kapcsolat mukodese csak toled fuggne, de ez nem igy van. Ha en azt latnam, hogy egy ilyen esemeny utan magaba zuhan a parom, minden erommel segiteni probalnek, hogy fel tudja dolgozni. Ez egy nagy probaja a kapcsolatnak es (nem feltetlen az egyik fel miatt) elbuktatok. 42F
2021. okt. 10. 08:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes vagyok: nem arra gondoltam, hogy a nő nem támogatta, hanem azt hiszem, hogy a kapcsolatuk nem támogató. Ezért nem érdemes így folytatni. Tanulni kell még, mert ezt is klasszul lehet tanulni.
2021. okt. 10. 08:21
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Honnan tudjátok, hogy nem támogatta?

Lehet, hogy támogatta, csak az egyoldalúságban elfogyott ő maga is egy idő után.

Nem lehet elvárni senkitől, hogy huzamosabb ideig egyoldalúan adjon.

Romantikus gesztus az is, hogy gyere, bújj ide hozzám, vagy ölelj meg. De ha ennyi sincs hosszú ideig, az igenis megölheti az érzelmeket.

2021. okt. 10. 08:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem rajta ment el, túlságosan magamba zuhantam, hónapokig nem volt kedvem élni, ő adott nekem, kérlek ne hibáztassátok.
2021. okt. 10. 08:43
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Teged hibaztatunk
2021. okt. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!