Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes próbálkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes próbálkozni vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány akivel facebook-on szoktunk beszélgetni (mert személyesen még nem találkoztunk) napi szinten! Rájött, hogy én többet szeretnék, de azt mondta, hogy egy másik srác tetszik neki (már többször mondta, hogy nem valószínű, hogy összejönnek, nem is randiznak) és azt is mondta, hogy ettől még nincs kizárva semmi. Szerintetek próbálkozzak tovább vagy hagyjam? (azóta is naponta beszélünk) 18/F
2013. febr. 24. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Talomba rakott, ha nem jön össze neki senki más, akkor még jó leszel neki.
2013. febr. 24. 18:49
 2/3 anonim válasza:

Szerintem hagyd. Először is azért, mert ha akart volna valamit, akkor nem mondja azt, hogy mást szeret. Másodszor pedig azért, mert ha azt látja, hogy nem nyomulsz tovább vagy esetleg nem is nagyon beszélsz vele, akkor hiányozni fogsz neki.

Persze feltéve, hogy érez irántad valamit...

De szerintem ne éld bele magad! :( Bár a nőknél sosem lehet tudni! :)

Viszont kedvelni kedvel, mert akkor lerázna mindenféle mondvacsinált ürüggyel és nem beszélgetne veled facebook-on sem.

Tehát: szerintem tarts egy kis szünetet most és aszerint cselekedj!

2013. febr. 24. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem hagyjad. velem is történt hasonló és nem mondható szerencsésnek. próbálkozz élőben, más lányoknál. tudod olyankor van kémia is= több esély arra h megkedveljen úgy
2013. febr. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!