Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes még próbálkoznom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Csütörtökön szakítottunk a barátnőmmel, mert igazából kihűlt a kapcsolat, ezzel tisztában vagyok, mert én hagytam kihűlni, sajnos tavasszal családi tragédia történt, és debressziós lettem, teljesen magamba fordultam, nem voltam életvidám, nem voltam motivált, nem szerettem az életet, és nem tudtam annyi szeretetet és törődést adni a páromnak, amennyit érdemelt volna.

Mire kijöttem a depresszióból már sajnos késő volt, és szakítottunk.

Szakításkor 3 órát sétáltunk, öleléssel és végülis csókkal búcsuztunk el.

Az a helyzet, hogy ameddig depressziós nem lettem, minden a legjobban klappolt, csak utána esett ki a kezemből az "irányítás", tudom, hogy hol hibáztam, tudom, hogy mit hiányolt tőlem a volt barátnőm, tudom, hogy mit kéne javítanom, viszont szeretem annyira, mint ember, hogy nem próbálkozok nála, ha azt mondjátok, mert tényleg tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes-e próbálkoznom, vagy hagyjam az egészet.

2021. okt. 10. 07:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam megadni neki a szükséges törődést, ő is ember, szüksége lett volna rá, de sajnos nagyon mélyponton volram. Már szerencsére minden rendben, és tudom, hogy újra boldoggá tudnám tenni, mert tudom mit hiányolt, csak nem tudom érdemes-e egyáltalán próbálkoznom.
2021. okt. 10. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
9 Nyugi, a gyakoris, narancsbőrös, szöszmöszös macinacis, lenőtt hajú hisztérikák úgyis téged hibáztatnak. Hát micsoda dolog már, hogy depressziósan, egy haláleset után nem az a legfontosabb, hogy sunshine-party üzemmódban szórakoztasd a nődet?
2021. okt. 10. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

12 senki nem mondta, hogy sunshine party.

Tanulj meg szöveget értelmezni, vagy olvasni esetleg.

2021. okt. 10. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:

13-aska, azért vicces, hogy ti a kérdést kábé úgy értelmeztétek, hogy szemét pasi BIZTOSAN megvont minden érzelmi viszonzást, nem tudjuk, min kellett átmennie mellette szegény nőnek, stb.

Szóval előbb ti tanuljatok meg olvasni két NLCafés cikk és gyakoris ámokfutás között, köszi!

2021. okt. 10. 09:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem az én hibám, nem is az volt a kérdés kinek a hibája, oké leírtad mar 3x-4x, hogy az en hibam (amit nem is tagadtam), tullephetnenk ezen? Vagy meg leirod ide meg 3x hogy az en hibam?
2021. okt. 10. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Mindezt nem beszéltétek meg a szakításkor? Magamból kiindulva, ha még szeretem a párom és átmeneti problémák voltak, amiken lehetne változtatni, csak akkor szakítanék, ha más gond is van, , például nincs közös jövőképünk.
2021. okt. 10. 09:13
 17/19 A kérdező kommentje:
De megbeszeltuk, hogy tul sokaig voltam tole tavol a depresszio miatt erzelmileg, es igy eltavolodtunk egymastol, amit en is ereztem es tudtam, de mire elkezdtem volna javitani, mar keso volt sajnos.
2021. okt. 10. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Ne próbálkozz vele.

Tudod miért? Mert lehet hogy most úgy érzed ő mindent megtett és ez a te hibád, de most még nem látsz tisztán mert szereted és szomorú vagy.

Várj pár hónapot, fél évet, évet és lehet hogy nem így fogod gondolni.

Mivel nem mondtál konkrétumokat (és nem is lehet ennyi időt pár mondatban elmeselni) így nem tudhatjuk hogy valóban a te hibád e vagy inkább az övé. Ezt mi nem tudjuk megallapitani, te pedig nem vagy objektív most.

Én nem jelentenem ki azt hogy ez a te hibád volt csak azért mert te azt mondod.

Vagy így van vagy nem. Ha pedig nem akkor nem érdemes futni egy olyan után aki nem volt veled a bajban.

2021. okt. 10. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:
14-eske, pont senki nem mondta, hogy biztosan mindent megvont, csak azt, hogy ez is egy lehetőség, és próbáljuk meg a másik nézőpontot is figyelembe venni fröcsögés helyett, amiben te nagyon jó vagy.
2021. okt. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!