Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdeklem még? Vagy elvesztette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem még? Vagy elvesztette az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Fél év volt az egész, leforgott hamar. Hirtelen megváltozott.. Az elején még kapart értem, mostmár írni sem ír.. Én nagyon távol vagyok tőle, mert időt kért hogy "feldolgozza és elengedje a múltat az exével" akivel a mai napig beszélget.

Nem tudom hogy mizu van vele. Régen 0-24 beszélgettünk.. Mostmeg vissza sem ír órákig.. Ez csak fellángolás volt felőle?

Tényleg nem tudom hogy mizu van.

2022. nov. 11. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elcsábította az exe. labilis jellem. nem tanult eddig semmit
2022. nov. 11. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha időt kért adj neki. Ne keresd, ha írj válaszolj. Ha megismersz valakit közben aki illik hozzád, akkor legyél azzal. Bizonytalanságban tartani a másikat gonosz dolog. Ilyet nem csinálunk azzal akit szeretünk. Max úgy, hogy elmegy 1 hétre pihenni egyedül, gondolkodik, dönt, aztán azt közli a másikka. Mióta megy ez az időkérés (húzás)?
2022. nov. 11. 14:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy két hónapja kb. Max két hetet bírtunk egymás nélkül. Most tényleg úgy érzem hogy tényleg vége. Nagyon szar. Hogy lépjek tovább?
2022. nov. 11. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kösd le magad, ismerkedj. Az élet megy tovább. Aki 2 hónapig várat, az tuti nem szeret.
2022. nov. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!