Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztalatok ami arra utal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok ami arra utal hogy a baratod elvesztette az erdeklodeset irantad?

Figyelt kérdés
En ezeket veszem eszre hogy pl fontosabb neki a penz kereses, nem lelkesedik kozos programokert, stb

2022. júl. 5. 21:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Es hogyan lehetne megjavitani?
2022. júl. 5. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szarik rád. Ki se kellett volna írni.
2022. júl. 5. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy véletlenül olyat írjatok ki, hogy a pasi figyelmes veletek. Minek is az.
2022. júl. 5. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Más csajok után koslat.

Teendo nincs. Menjen is.

2022. júl. 5. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen elvesztette az érdeklödését irántad. Nyilvan nem tudjuk az előzményeket,de hogyha olyan vagy mint az exem akkor nem csoda.

Elindulni valahova rémálom. Mondjuk megbeszéljük,hogy szombaton 2kor atugrunk szegedre 1óra az út szétnézünk és jövünk.

14:00kor felmegyek akkor jön ki az ágyból, még tusol meg magyaraz meg facebookozik meg eszik és 4óra. Én meg mondom neki,hogy ne öltözz, így nem megyek sehova. 5ig van a bolt ahova menni akartam.

Akkor kiakad és elkezd ordibalni,hogy miért szivatom.

Ezután elmentem vasárnap reggel egyedül..

Ezenfelül meg vagy 20ilyen példát tudnek mondani. Egyedül akkor volt időben kész amikor neki kellett fodrászhoz menni. Akkor érdekes módon 20percel korábban hívott,hogy mehetünk.

Rájöttem,hogy én csak egy jó időtöltés vagyok, kb semmit sem.tett bele a kapcsolatba..

2022. júl. 6. 07:10
 6/7 nemaRendőrség ***** válasza:

Nem biztos hogy pusztán gonoszságból csinálj mert rádunt.

Én a lánykérés előtt három hónapig 8-8 ig dolgoztam, volt hogy hétvégén is, mert megindult a fészekrakási ösztön, ahhoz pedig pénz kellett. Másod állás mellé még egy harmad állást is vállaltam.

A 3 hónap alatt összejött annyi hogy kényelmesen meg tudjunk tartani egy ~80 fős esküvőt.

Szerencsére a harmadállásos projektnek vége lett elmentem gyűrűért, megkértem a kezét és igent mondott, össze is házasodtunk, vettünk a banknak egy lakást és készül a gyerek.

2022. júl. 6. 08:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Mi meg egyetem kozepi korszakban vagyunk, tavol lakunk egymastol.

O azt mondja elhanyagolta magat szeretne edzeni is es dolgzoni fejlodni. En ezt megertem de emellett erzem h nem ugy viselkedik velem mint az elejen pedig nem tart regota a kapcsolatunk. En probalok megfelelni neki de mikor kb csak en kerdezem mikor talalkozunk legkozelebb es csak az jon h nem tudom meg mar elore bejelenti direkt h o x tol- y -ig dolgozni fog, csak en mondok program otletet de mintha kenyszerbol menne bele, en vagyok hibaztatva dolgokert, felhoz olyat hogy milyen lenne ha inkabb csak ugy lennenk hogy baratokkent vagyunk egymas mellett egy kis plusszal mert nehez ilyem tav mellett meg kapcsolatra is figyelni..

Es ahogy ezeket irom erzem annyira naiv vagyok, mert persze vannak jo dolgok is mellette de..

2022. júl. 6. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!