Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog, vagy csak lemaradtam valamiről az utóbbi években?
A következő a szituáció, adott egy férfi és egy nő. Akik kapcsolatba kerülnek egymással, szeretők lesznek / viszonyt folytatnak nevezzük így. Találkoznak, jól érzik magukat, nevetnek, örülnek, mosolyognak, vidámkodnak, kellemesen töltik az időt, töltik egymást stb.
Majd ahogy telik az idő, picit távolodnak egymástól, és mikor már több egyéb dolog miatt is arra a pontra jutnak, hogy hagyják az egészet a fenébe, az egyik fél közli, hogy akkor ő kifizeti az időt a másiknak, amit együtt töltöttek, mert így érzi fairnek.... Na ehhez mit szóltok? Jelzem egyik fél sem "munkamániában" szenvedő személy....
"Jelzem egyik fél sem "munkamániában" szenvedő személy...." Ezt a mondatot csak én nem értem? Hogy hogy jön ide?
Egyébként meg elképesztően ledöbbennék, megsértődnék és kiakadnék. Mi az, hogy kifizet? És mégis hogyan számol? Fel vannak írva az alkalmak és alkalmanként egy 20-ast kicsenget?
Amúgy meg nem lennék szeretője senkinek.
8
Bocsi, de azt írok le, amit akarok. Ha nem tetszik, ne olvasd, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!